Uudet MID-hyväksytyt energiamittarit Hager-valikoimaan

8.1.2019

MID-energiamittari Hager virtamuuntajamittaukseen Modbus-liitännällä
Energiankulutuksen seuranta on päivä päivältä tärkeämmässä roolissa asuntojen ja toimitilojen energiatehokkaan ja toimintavarman käytön perustana. Tarkka mittaus antaa eväitä ja mahdollisuuksia energiankulutuksen laskutukseen. Toisaalta se mahdollistaa energiankulutuksen ja rakennuksen sähköverkon optimoinnin osana energiankulutuksen valvonta- ja hallintajärjestelmiä. Edellä mainittuihin mahdollisuuksiin ja haasteisiin vastatakseen Hager on uudistanut DIN-mitoitettujen energiamittareiden tuotevalikoiman. Aiemmat energiamittarit korvautuvat vuoden 2019 alusta alkaen asteittain uusilla, ominaisuuksiltaan monipuolisemmilla, käyttäjäystävällisemmillä ja moduulikooltaan pienemmillä tuotteilla.

4-kvadranttimittaus Hager-mittareilla
Standardin mukaisesti kustannustehokkaisiin mittauksiin

Uudet liitynnöiltään sinetöitävät, tarkkuusluokan 1 energiamittarit ovat yhtä perusmittaria lukuun ottamatta MID-hyväksyttyjä. Siksi ne soveltuvat sellaisenaan sähkönkulutuksen laskutusmittaukseen. MID-hyväksynnän lisäksi uuden sarjan mittareissa on yhdistetty aikaisemmin eri rinnakkaistuotteissa olleet toiminnot yhteen tuotteeseen. 2-tariffimittaus ja 2-suuntainen energianmittaus mahdollistavat huokeamman yötariffin kulutuksen seurannan sekä paikallisesti aurinkosähköllä tuotetun energian määrän mittauksen. Uusista 4-kvadranttiperiaatteella toimivista mittareista 3-vaiheiset virtamuuntajaliitäntäiset tuotteet soveltuvat myös loisenergian mittaukseen teollisuuden ja liikerakentamisen tarpeisiin.

 

MID energiamittari Hager kolmella yksikkölähdöllä ja Modbus-liitynnällä
Lisää mahdollisuuksia laajentuneella valikoimalla

Uusiutunut energiamittarivalikoimamme sisältää 1-vaiheiset mittarit 40 ja 80A nimellisvirroille sekä 3-vaiheiset mittarit suoramittaukseen 80A ja 125A virtamuuntajamittaukseen tarkoitettujen 3-vaiheisten mittarien lisäksi. Mielenkiintoisena lisänä valikoimassa on myös uusi  1-vaiheisten verkkojen mittauksiin tarkoitettu, kolmella erillislähdöllä varustettu kompaktimittari. Tällä asennustyötä vähentävällä ja kustannuksiltaan edullisella mittarilla voidaan mitata kolmen samalle vaiheelle kytketyn erillislähdön energiankulutus yhdellä tuotteella. Mittarivalikoimamme sisältää kaikista edellä mainituista mittarityypeistä S0-pulssilähdöllisen, Modbus-lähdöllisen ja M-Bus-lähdöllisen mittariversion energiankulutuksen etäseurantaan.

Lisätietoja uudistuneesta mittarivalikoimastamme:

>> e-luettelo: Energiamittarit DIN

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.