Uudet digitaaliset kellokytkimet

4.2.2021

Digitaaliset kellokytkimet UTUlta by Hager
Tekninen tietotaito, vuosikymmenten kokemus ja jatkuva halu kuunnella asiakkaittemme tarpeita. Nämä kaikki kolme tekijää yhdistyvät uusissa kellokytkimissämme, asennuksen ja käyttöönoton helpottamiseksi. Tästä eteenpäin kellojen asennus ja käyttöönotto on entistäkin helpompaa. Lisäksi ne tuovat uusia, erinomaisia ulottuvuuksia kiinteistöjen energiatehokkaisiin aikaohjauksiin. Nyt on siis hyvä hetki siirtyä uuteen ajastettujen ohjausten aikakauteen.

Uudet digitaaliset kellokytkimet
all-in-one -ratkaisu


Tämän päivän asiakkaat haluavat, että kellokytkimiä voidaan ohjelmoida perinteisen painikeohjelmoinnin lisäksi tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Uudet digitaaliset kellokytkimet tuovat mukanaan juuri tämän ajan mukaisen mahdollisuuden. Lisäksi niissä yhdistyvät Hager-laatu ja useita uusia toimintoja, kuten mobiilisovelluksella tehtävä ohjelmointi, langaton tiedonsiirto Bluetooth-yhteyden kautta, mahdollisuus ohjauksiin sijainnin perusteella ja paljon muuta.

 

Helppo. Miellyttävä. Turvallinen.
Uusien kellokytkintemme edut tiivistetysti

Uusi sukupolvi, lisää mahdollisuuksia

Paremmat toiminnallisuudet ja selkeämpi tuotevalikoima tekee oikean kellokytkimen valinnasta helpompaa.

Aikaa säästävä asennus

Voit halutessasi ohjelmoida kellokytkimen ennen sen asennusta mahdollisimman joustavasti, oman aikataulusi mukaan.

Vaivaton käyttöönotto

Laajennettujen ohjelmatoiminnallisuuksien ansiosta voit luoda asiakastarpeen mukaiset kello-ohjelmat ja muutokset hetkessä. Ohjelmoi aikakytkentäjaksot suoraan laitteeella, Appin tai työpöytäsovelluksen avulla. Uusi Appi on yhteensopiva iOS: n (ver. 8 alkaen), Androidin (ver. 5.1 alkaen) ja Windowsin (ver. 10 alkaen) kanssa. 

Yhteensopiva valoisuusanturien kanssa

Lisätarvikkeena saatavilla oleva valoisuusanturi mahdollistaa ohjelmien kytkennän päälle ja pois asettamasi kirkkaustason mukaan.

Käytännöllinen ohjelmointi

Päätelaitteiden Appin ja ohjelmiston selkeä näyttö mahdollistaa kellokytkinten helpon ja käytännöläheisen asettelun, ohjelmoinnin sekä hallinnan.

Sijaintitiedot tarkasti

Lähetä tarkka sijaintitieto kellokytkimelle Appin tai ohjelmiston kautta napin painalluksella. Järjestelmäsi saa siten kaikki tarvittavat tiedot Astro-tilan käyttöä varten. Samanaikaisesti lähetetään tiedot yleisistä vapaapäivistä ja koulujen lomista. Tämä mahdollistaa automatisoitujen toimintojen käytön poikkeustilanteiden huomioimiseksi ohjauksissa.

Enemmän joustavuutta ohjelmointiin

Tee aikaohjelmat käyttöpaikalla tai valmistele tai muuta niitä etänä missä tahansa muualla Appin tai sovelluksen avulla. Ennakkoon tehdyt kello-ohjelmat voidaan helposti siirtää kellokytkimeesi milloin vain Bluetooth-yhteyden kautta.

Tiedot hyvin turvassa

Tallenna ohjelmaan liittyvä tiedot turvallisesti suoraan Appistä myhager-tilin kautta. Voit myös jakaa kätevästi projekteja työkavereiden tai asiakkaiden kanssa.

Korkeat käynnistysvirrat turvallisesti hallinnassa

Sisäänrakennetun 0-pistekytkennän ansiosta, LEDien korkeat käynnistysvirrat eivät ole enää ongelma. Tämä suojaa koskettimia ja takaa kellokytkimille entistäkin pidemmän käyttöiän. 

 

Esittelyssä uudet kellokytkimemme:
Oikea ratkaisu jokaisen tarpeisiin

Tähän mennessä eri tarpeita varten on tarvittu useita eri tuotteita. Tästä eteenpäin voit ratkaista myös vaativimmat kytkentäaikaan sidotut toiminnot yhdellä ja samalla tuotteella. Hyväksi todettuja toimintoja on täydennetty uusilla mahdollisuuksilla. Samalla tuotevalkoima on supistettu viidestätoista tuotteesta neljään.

EGN103
1-kanavainen

Digitaalinen viikkokellokytkin Bluetooth-toiminto ohjelmointiavaimen kanssa

EGN100
1-kanavainen

Digitaalinen monitoimikellokytkin Bluetooth-ohjelmoitava

EGN200
2-kanavainen

Digitaalinen monitoimikellokytkin Bluetooth-ohjelmoitava

EGN400
4-kanavainen

Digitaalinen monitoimikellokytkin Bluetooth-ohjelmoitava

 

Tustustu tarkemmin teknisiin tietoihin e-luettelossamme

 

Toiminnot laajennettavissa tutuilla lisätarvikkeilla

Uudet monitoimikellokytkimet ovat ennennäkemättömän monipuolisia. Niiden toimintoja voidaan muokata käytännöllisesti projektisi tarpeiden mukaan.

 

Kellokytkimet integroidulla reaaliaikakellolla.
Kun sekunneilla on merkitystä

Kellokytkimet EGN100, EGN200 ja EGN400 on varustettu reaaliaikakellolla. Se mahdollistaa kytkennät sekunnin tarkkuudella ja korkeimman mahdollisen energiatehokkuuden kellonajasta mukaan ohjattavissa ohjelmissa.:

 • ajan mittaus sekunnin tarkkuudella
 • poikkeama maks. +/- 90 sekuntia per vuosi (-5 °C ... +45 °C)
 • kelloajan automaattinen synkronisointi jokaisen Bluetooth-yhteyden aikana
 • aikaa ei tarvitse asetella käsin

Yhteensopiva kaikkien valonlähdetyyppien kanssa 

 • Bild von den Lampenarten, mit denen die digitalen Zeitschaltuhren kompatibel sind.hehku- ja halogeenilamput 2.300 W asti
 • LED-/PL-lamput 400 W asti; maks. lamppuja: 20
 • kompensoimattomat loisteputket 1.000 W asti
 • kompensoidut loisteputket 400 W asti

 

Pitkä käyttöikä.
Nollapistekytkentä korkeita kytkentävirtoja vastaan

LED-valonlähteiden kapasitiiviset kytkentävirrat voivat kuormittaa voimakkaasti kuormakoskettimia ja alentaa niiden käyttöikää. Siksi kaikki uudet kellokytkimet on varustettu nollapistekytkennällä. Ne säätävät vakiona korkeita virtaimpulsseja alemmalle tasolle. Ohjauselektroniikka tunnistaa automaattisesti siniaallon nollapisteen vaihtojännitepiiristä. Tämä suojaa relekosketinta, taaten sille suurimman mahdollisen LED-yhteensopivuuden ja pidentää kellokytkimen käyttöikää.

Kellokytkinten helppo ohjelmointi
Appillä tai ohjelmistolla

Kaikki uudet kellokytkimet voidaan ohjelmoida uuden Hager Mood Appin avulla: nopeasti ja turvallisesti Bluetooth 4.2 yhteyden kautta, joustavasti älypuhelimella, tabletilla tai PC:llä. Erityistä käytännöllisyyttä lisää mahdollisuus tehdä aikaohjelma ennen tuotteen varsinaista asennusta. Ohjelmoinnin jälkeen kellokytkin on heti valmis käyttöön kun se on kytketty lopulliseen asennusympäristöönsä. Näin voit säästää aikaa.

App tarjoaa etuja:

 • Parempi käyttömukavuus
 • automaattiset astro- ja lomatoiminnot mahdollisia
 • käytettävissä kaikkialla
 • turvallinen tiedonsiirto Bluetooth 4.2 -yhteydellä
 • kytkentäohjelmien jako kolmansille osapuolille

Lataa Mood App veloituksetta käyttöösi

 

Haluatko kysyä tuotteesta?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet tarpeisiisi!

 

 

 

 

Kari Parviainen
Tuotehallintapäällikkö
+358 40 825 5418
kari.parviainen(@)utu.eu

 

Voit ottaa yhteyttä myös oman alueesi aluemyyjään

Katso aluemyyjiemme yhteystiedot täältä >>

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.