UTUn yhteistyökumppaniksi - osallistu kilpailuun!

13.4.2021

UTUn yhteistyökumppaniksi UTU Innovation Challengen kautta
UTU järjestää yhteistyökumppaninsa UTU Invest Oy:n kanssa Innovation Challenge -kilpailun start-up yrityksille. Jos olet start-up yritys tai sinulla on innovatiivinen idea sähkö- ja automaatioalalle, ja etsit ideallesi parasta mahdollista yhteistyökumppania, täytä hakemus ja osallistu kilpailuun!

Etsimme sähkö- ja automaatioalan tuoretta ja mullistavaakin toteuttamiskelpoista innovaatioita eli tuote-, teknologia- tai prosessi-ideaa, jossa uutuusarvon lisäksi on hyvä kaupallinen potentiaali.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mainiota mahdollisuutta kasvattaa liiketoiminnastasi tai ideastasi menestyvän sähkö- ja automaatioalan tekijän yhdessä kanssamme. Tuomme yli 100-vuotiaan UTU-konsernin kokemuksen ja tuen myös muillekin kuin vain voittajalle. Lisäksi olemme juuri sopivan kokoinen ja tehokas toimija, jolla varmistamme sen, että jokainen kilpailuun osallistuja tulee varmasti kuulluksi. UTUn asiantuntijat preppaavat ideasi jatkojalostamisen menestyväksi liiketoiminnaksi!

Kilpailun voittajalle on luvassa 10 000 € rahapalkinto ja monia muita etuja, joihin voit tutustua tarkemmin kilpailusivuilta.

 

Tutustu kilpailuun lisää ja osallistu tästä >>

Meillä saattaa olla yhdessä mahtava tulevaisuus!

 

Lisätietoja aiheesta saat asiantuntijaltamme:

Jarkko Kuntanen
jarkko.kuntanen(@)utu.eu
+358451304159

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.