UTUn vakiokeskusvalikoima laajeni ja uudistui

6.5.2019

Kohdekuva

 

Ryhmäkeskuksiin lisää vikavirtasuojattuja ryhmiä

Ryhmäkeskukset on muutettu vastaamaan paremmin pienjännitesähköasennuksia koskevaa SFS 6000 standardia. Standardin yksi merkittävimmistä muutoksista on vikavirtasuojien lisääminen. Pienjännitteiset valaisimet tulee suojata kaikissa asuntotiloissa enintään 30 mA vikavirtasuojalla. Määräykset on toteutettu keskuksissamme vikavirtasuojia lisäämällä tai siirtämällä suojaamattomia lähtöjä olemassa olevien vikavirtasuojien taakse. Uudet mallit on merkitty V-kirjaimella tuotemerkin perässä. Uusia malleja on tuoteryhmissä boxer, bulldog, pointer, setter ja basset.

 

 

Ulkomittauskeskuksiin lisää ylijännitesuojamalleja

Collie-tuoteryhmään on kehitetty kaksi uutta ylijännitesuojamallia, joiden nimellisvirta on 63A. Näissä ylijännitesuojana on mallista riippuen joko Hagerin ylijännitesuoja SPA400, jossa on yhdistetty ukkos- ja ylijännitesuojatoiminnot, tai ylijännitesuoja SPN900 vaihdettavilla vikanäytöllisillä suojapatruunoilla.

Sähkönumero Tyyppi Tuotekoodi
3426342 Mittauskeskukset IP34 collie COLLIE 3806P63 2T+PRY 63A
3426343 Mittauskeskukset IP34 collie COLLIE 3806P63 1T+PRYVP 63A

 

Saneerausrakentamiseen uusi suurempi ryhmäkeskus sekä IT-osa

Koska määräykset muuttuvat (esim. vikavirtasuojalähtöjen määrän lisääntyminen), keskuksiin tarvitaan enemmän tilaa. Kehitimme muuttuneisiin tarpeisiin uuden suuremman teräsrakenteisen pointer- ryhmäkeskuksen sekä IT-osan. Teräsrakenteiset pointer-keskusmallit sovel­tuvat erinomaisesti korjausrakentamisen ja kiinteistö­saneerausten tarpeisiin.

Sähkönumero Tyyppi Tuotekoodi
3332353 Ryhmäkeskukset IP30 pointer POINTER 3415M V
3332367
Data-asennuskotelo IP30
pointer
IT-POINTER 550M

 

 

Tutustu uusiin vakiokeskustuotteisiimme

Vakioidut ryhmä- ja mittauskeskukset

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.