UTUn uudet monimittarikeskukset tehokkaaseen tilankäyttöön

10.10.2019

mirri monimittarikeskus

Uuden malliston ja tuotekehityksen tarve tuli asiakkaiden toivomuksesta

UTUn monimittarikeskusvalikoima uudistui kokonaan. Uuden malliston tuotekehityksen lähtökohtana oli asiakkailta tullut tarve siihen, että monimittarikeskukset saataisiin sopimaan entistä paremmin kohteeseen kuin kohteeseen.

Uuden malliston myötä monimittarikeskukset sopivat nyt entistä paremmin saneerauskohteisiin, jotka monesti asettavat haasteita ja ovat tiloiltaan rajalliset. Uudiskohteissa saadaan taas selvää tilan säästöä, kun keskuksille ei tarvitse varata enää niin paljoa tilaa ja ylimääräiseksi jäävät neliöt voidaan hyödyntää tehokkaasti muuhun käyttöön.

 

Kenttien kaventuminen ja lisämittariristikot mahdollistavat tehokkaan tilankäytön
mirri

Malliston suurimpia muutoksia ovat kenttäleveyksien kaventuminen. Kapea kenttä on pienentynyt 450mm --> 400mm ja leveä kenttä 645mm --> 600mm. Samassa uudistuksessa otettiin käyttöön myös vanhassa monimittarikeskuksessa ollut lisäosien syötönketjutustila, joka uudessa mallissa on hyödynnetty lisämittariristikkotilana. Lisäkenttiin on muutoksen johdosta saatu mahtumaan 8 ristikkoa (snro 3331464 ja 3331466) sekä 12 ristikkoa (snro 3331472 ja 3331474 ). Nämä lisäkentät ovat nimellisvirraltaan vain 125A ja niitä voi hyödyntää nimellisvirraltaan 125A syöttökenttien kanssa.

Esimerkkinä (kuva 1.) UTUn vanha ja uusi monimittarikeskus, jossa sama määrä mittariristikkoja (21 kpl) saadaan mahtumaan pienempään tilaan. Kyseisellä kokoonpanolla keskuksen leveydessä säästyy tilaa jopa 345mm.

 

mirri kokoonpanokuvaKuva 1.

 

Tutustu uuteen monimittarikeskus valikoimaan tarkemmin

Monimittarikeskus mirri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.