UTUn toimet koronaviruksen torjuntaan

17.3.2020

COVID-19 eli koronavirus on WHO:n (World Health Organization) mukaan luokiteltu pandemiaksi eli tauti on levinnyt maailmanlaajuiseksi tartuntataudiksi. Me UTUlla suhtaudumme asiaan sen vaatimalla vakavuudella, ja henkilökuntamme sekä kumppaneidemme terveenä pysyminen on tärkein prioriteettimme. Samalla pyrimme varmistamaan toimitustemme ja asiakaspalvelumme häiriöttömyyden, jolla myös mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden.

Olemme tehneet seuraavia toimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja toimintojemme varmistamiseksi:

  • Henkilökuntamme noudattaa tarkasti THL:n antamia hygieniaohjeita ja olemme tehostaneet toimipisteidemme siivoustasoa. 
  • Teemme etätöitä kaikilta osin kuin mahdollista.
  • Pyrimme välttämään toimisto- ja tehdasalueella fyysistä läheisyyttä sekä läsnäoloa vaativia kokouksia.
  • Teemme välttämättömät tapaamiset yhteisesti sovittaessa, mutta harkitsemme aina verkkoyhteyksien hyväksikäyttöä. Kohtaamistilanteissa emme toistaiseksi kättele.
  • Ulkomaille matkustaminen työtehtävissä on luonnollisesti kielletty ja kotimaassa matkustamme vain lyhytaikaisesti ja välttämättömissä tapauksissa.
  • Olemme aktiivisesti yhteydessä edustamiemme tuotteiden toimittajiin, jotka raportoivat edelleen toimitustensa ja tehtaidensa toimivuudesta. Tämän lisäksi omat Suomen varastotasomme ovat asianmukaisesti mitoitetut antaen suojaa toimittajiemme mahdollisilta toimitushäiriöiltä.
  • Olemme tehneet varasuunnitelmat kriittisten toimintojemme jatkuvuuden takaamiseksi.

Seuraamme koronaviruksen etenemistä ja THL:n ohjeistusta jatkuvasti yhtiön sisäisessä koronaryhmässä. Jos yleinen tilanne muuttuu ja toimintatapoihimme tulee muutoksia, tiedotamme tästä asiakkaitamme tarkemmin.

Toimimalla yhteistyössä ja arvojemme mukaisesti tulemme selviämään pandemian yli.

 

Olli Heinonen
toimitusjohtaja
UTU Oy

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.