UTUlta uudet LED-kiertovalonsäätimet optimaaliseen himmentämiseen

3.9.2019

Yleisvalonsäädinrunko 296110 Hager
Hehkulamppujen jälkeen EU on kieltänyt myös verkkojännitteellä toimivat halogeenilamput 1. syyskuuta 2018 alkaen. Energiaa säästävinä lamppuina markkinoille jää suojajännitteellä toimivien halogeenilamppujen lisäksi vain LED-lamput. Nopean muutoksen ja valaisinvalmistajien jatkuvan tuotekehityksen vuoksi LEDien himmennys on edelleen teknisesti haastavaa. Tämä haaste on otettu huomioon uusissa, himmennysominaisuuksiltaan kehittyneissä Berker-valonsäätimissä. Samalla valonsäätimen tuotevalikoimaa on virtaviivaistettu, jotta tuotevalinta olisi sinulle entistä helpompi.

Optimaaliset himmennysominaisuudet
Minimaaliset tehohäviöt

Perhe pöydän ääressä hyvässä valossa Hager
Suurin osa perinteisistä valonsäätimistä ei pysty himmentämään himmennettäviä LED-valoja tai himmennysominaisuudet ovat erittäin rajalliset. Niiden kanssa LED voi jopa vilkkua tai syttyä päälle, säätimen olleessa kytkettynä pois päältä. Kaikki uudet Hagerin kiertosäätimet mukautuvat optimaalisesti erilaisten himmennettävien LED-valojen mukaan. Samalla uudistettujen perus- ja yleisvalonsäätimien häviötehoja on saatu alennettua merkittävästi. Niissä tehohäviö on vain 0,35 wattia (vertailutuotteet: 1–3 W), joka on selvästi ekosuunnitteluohjeissa annettujen raja-arvojen alapuolella (oletus 0,5 W himmentimille valmiustilassa). Tämä tuo myös säästöä pitkällä aikavälillä.

 

Vinkkimme sinulle:

Himmennettävät LED-lamput

LED-lampun himmentämiseksi sen sisälle rakennetun elektroniikan tulee olla suunniteltu niin, että himmennys on mahdollista. Ostaessasi LED-lamppuja, varmista että haluamasi valonlähde on merkitty himmennettäväksi.

Virtaviivaistettu valikoima
Enemmän toimintoja

Merkittävästi parantuneiden himmennysominaisuuksien lisäksi olemme virtaviivaistaneet kiertovalonsäätimiemme tuotevalikoiman, jotta löydät tarpeeseesi sopivan säätimen helposti ja nopeasti:

Himmennin 2909 Berker
Himmennin 2973 Berker

2909
Valonsäädin LED perus
Käytännöllinen perus tuote:

 • Res. kuorma: 20 - 200 W
 • LED 3 - 40 W.

2973
Valonsäädin LED yleis

 • Res. kuorma: 20 - 210 W/VA
 • LED 3 - 60 W (ei muuntajaa),
  20 - 60 W (muuntajalla)
 • Häviöteho ≤ 0,35W
 • Ideaalinen valojen
  himmennykseen erillisasennus
Himennin 2961110
DALI-valonsäädin Berker

296110
Valonsäädin LED lisätoiminnoilla

 • Res. kuorma: 20 - 420 W/VA
 • LED 3 - 100 W
 • Häviöteho: ≤ 0,35 W
 • Maks. 3 sivuohjainta (296210)
  liitettävissä,  jos N-johdin on
  kytketty

2997/2998
DALI-potentiometri

 • Säätö kirkkaudelle ja valkoisen
  valon värilämpötilalle välillä
  3.000 - 10.000 K
 • Vaihtoehtoisesti jännitelähteellä
  tai ilman
 • Liitettävissä 26 DALI-
  liitäntälaitetta

 

Uudet säädintuotteet tuotevalikoimassamme

e-luettelo: Hager -valonsäätimet LED-kuormille

 

Yhteensopiva kaikkien
Berker-sarjojen kanssa

Valonsäätimet kaikkiin asennuskalustesarjoihin Hager

 

Tunnetko
uuden EU-direktiivin

Ei halogeenilampuille, kyllä LEDeille Hager
"EI" 230V halogeenilampuille

Syyskuusta 2018 lähtien missään EU-maassa ei saa valmistaa, maahantuoda tai saattaa markkinoille 230V halogeenilamppuja. Jännösvarastossa olevat tuotteet saa kuitenkin myydä pois. Suojajännitehalogeenilamput (12 V) sekä kapseli- tai sauvamalliset heijastinlamput (230 - 240 V) eivät kuulu asetuksen piiriin. Tämän myötä energiaa paljon kuluttavat lamput katoavat asteittain Euroopan markkinoilta. Hagerin valonsäätimillä varmistat että valaistusmukavuus säilyy hiljalleen vaikuttavasta säädöksestä huolimatta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.