Henkilöstö on tärkein voimavaramme

Meitä utulaisia on tänä päivänä noin 180. Organisaation ihmisissä on sen kaikki viisaus ja osaaminen. Pitkän linjan ammattilaiset ovat viime vuosina saaneet joukkoonsa uusia, innokkaita osaajia tuoreina ideoineen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja luomme edellytykset ammatilliselle kasvulle sekä oman työn kehittämiselle. Urapolkuja on monia, ja osa onkin suorittanut työn ohessa mm. erilaisia sähkö- ja elektroniikka-alan tutkintoja osaamisensa syventämiseksi.

Henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista lisää vapaa-ajan harrastustoiminta. Tuemme toimintaa liikunta- ja kulttuurisetelein. Henkilöstölle järjestetään vuosittain yhteisiä virkistystapahtumia. Panostamme aktiivisesti työsuojeluun ja työterveyshuoltoon. Kohtelemme henkilöstöä oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti.

Meille on tärkeää, että utulaiset voivat hyvin ja viihtyvät talossa!

Jatkamme Urho Tuomisen perustaman yrityksen satavuotiasta perinnettä luomalla yhdessä  kehittymisen ja kasvun polkua tulevaisuuteen. 

UTU on hyvä työpaikka nyt ja tulevaisuudessa!

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.