UTU-webinaarit: sähköautojen latauksen hallinta ja UPS-laitteet

18.8.2021

Järjestämme elo-syyskuussa webinaareja liittyen mm. sähköautojen latausratkaisuihin sekä UPS-laitteisiimme. Osallistu webinaareihimme, tule kuulemaan lisää sekä kysymään Sinua askarruttavia kysymyksiä!

Sähköautojen latausratkaisut -webinaarit

Haluaisitko tietää, miten pystyt hallitsemaan, seuraamaan ja optimoimaan sähköauton latausasemia sekä ohjaamaan kuormanhallintaa? Tai miten latausasemien avulla voi ansaita lisätuloja? Entä miten latausasemien käyttäjille voidaan asettaa latausmaksuja? Onko asemien hallinta myös etänä mahdollista? Tai mietityttääkö, millaiset latausratkaisut sopisivat omaan tai asiakkaasi kohteeseen? Mihin kohteeseen olisi parempi valita AC- ja mihin DC-latausasema?

Näihin ja muihinkin webinaariyleisöä askarruttaviin kysymyksiin vastaamme sähköautojen latausratkaisut -webinaarisarjassamme. Esittelemme tulevissa webinaareissamme latauksen hallintaa ja latauksenhallintaohjelmistoa sekä nopeaan sähköautojen lataukseen tarkoitettuja DC-latausasema tuoteperheitä Troniqia ja Ultroniqia. Lisäksi käymme läpi koko mallistoa ja kerromme, mikä UTUn latausasema on paras mihinkin latausympäristöön.

Webinaariaikataulu ja miten ilmoitaudun?

  • KE 25.8.2021 klo 10-10.45: Sähköautojen latauksen hallinta ja ohjelmistoesittely
  • TO 30.9.2021 klo 14-14.45: Troniq ja Ultroniq - DC-latausasemat nopeaan sähköautojen lataukseen
  • TI 02.11.2021 klo 14-14.45: Minkä sähköautojen latausaseman valitsen mihinkin kohteeseen?

Ilmoittaudu webinaariin täältä >>

 

UPS-laitteet, järjestelmät ja huolto -webinaarit

UTUlla on vankka kokemus teollisuuden, energianjakelun ja kiinteistöjen sähköverkon kriittisten osien varmennuksesta. Kokenut tiimimme suunnittelee ja mitoittaa tarvittaessa UPS-järjestelmän annettujen reunaehtojen mukaan tarpeita vastaavaksi ja käyttökohteeseen sopivaksi. UPS-laitteilla varmistetaan sähkö ja kriittisten laitteiden toimivuus myös silloin, kun se normaalista sähköverkosta katkeaa. Sähkönvarmentajat ovat erittäin tärkeitä mm. sairaaloissa, lennonjohdossa, konesaleissa, työpaikoilla ja liikerakennuksissa.

Mitä tuotteita UTUlla on tarjota sähkönvarmennukseen? Mikä UPS-laite sopisi parhaiten omaan tai asiakkaani kohteeseen?

Muun muassa näitä ja muita esille tulevia kysymyksiä käsittelemme tulevassa webinaarissamme. Lisäksi esittelemme UPS-tuotevalikoimaamme sekä kerromme tarkemmin laitteiden huollosta sekä Socomecin uusista tuotesarjoista.

Webinaariaikataulu ja miten ilmoittaudun?

  • TO 9.9.2021 klo 13-13.45: UTUn UPS-ratkaisut ja Socomecin uudet tuotesarjat

Ilmoittaudu webinaariin täältä >>

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.