UTU sai uuden QHSE-päällikön - esittelyssä Päivi Aho

21.10.2019

UTU Oyllä on aloittanut syykuussa 2019 uusi QHSE-päällikkö Päivi Aho. Päivi tulee huolehtimaan UTUn laadusta, terveydestä, turvallisuudesta ja ympäristöstä. Tervetuloa UTUlle, Päivi!

Aloitin työt UTUlla syyskuussa QHSE-päällikkönä. Aiemmin työskentelin Rolls-Royce Oy Ab:llä Raumalla vastaten Laatu&HSE päällikkönä järjestelmien ja toiminnan kehittämisestä. Olen kotoisin Porista ja täällä asunut myös koko ajan Raumalla työskentelystä huolimatta. Siksi olenkin innostunut saadessani aloittaa työt täällä Ulvilassa. Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä yliopistosta.

UTU Oy:llä on ollut ISO 9001 - johtamisjärjestelmän sertifikaatti vuodesta 1996. Yrityksemme johto on tehnyt päätöksen kehittää toimintaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeita. Näin ollen aiomme jatkossa edelleen kehittää toiminnan ja tuotteiden laatua ja prosessien tehokkuutta. Tämän vuoksi olen myös aloittanut olemassa olevien turvallisuus-, työterveys- ja ympäristönsuojelukäytäntöjen vahvistamisen vastaamaan ISO 14001 ja ISO 45001 johtamisjärjestelmästandardien vaatimuksia. Näiden  kautta pyrimme toiminnan järjestelmälliseen kehittämiseen ja luomaan etua yritykselle ja sen sidosryhmille.

Muutaman viikon UTU työkokemuksen jälkeen voinkin todeta, että on hienoa ja palkitsevaa tehdä työtä motivoituneen ja asiakasorientoituneen henkilöstön kanssa. Mutta koska vaatimukset tiukentuvat, täytyy toiminnan kehittämisen olla myös jatkuvaa. Olen varma, että voimme yhdessä kehittää toiminnan ja tuotteiden laatua, asiakastarpeisiin vastaamista, työturvallisuutta, hyvinvointia ja ympäristöasioiden hallintaa.

Päivi Aho
QHSE-päällikkö
UTU Oy
paivi.aho(@)utu.eu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.