UTU rekrytoi - tekninen myyjä

30.3.2021

UTU rekrytoi teknisen myyjän Vantaan toimipisteelle
Kasvava, yli satavuotinen, yrityksemme etsii joukkoonsa lisävahvistusta! Avoinna on teknisen myyjän paikka Vantaan toimipisteessämme. Olisitko sinä osa työporukkaamme tulevaisuudessa?

Rekrytoimme myyjän vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Kiinteistösähköistys-liiketoimintayksikköömme Vantaan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen teknistä myyjää.

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiimme vahvistamaan arvojemme mukaista vahvaa suoritusta!

Tehtävässä osallistut sähköasennustarviketuotteiden ja sähköautojen latausjärjestelmien tekniseen tukeen, myyntiin ja myyntitilausliikenteen käsittelyyn. Myöhemmin tehtävänkuva voi kehittyä laajennetuin vastuin joko tuotevastaavan tai projektimyynnin tehtävän suuntaan osaamistason ja tehtävässä tapahtuvan kehityksen myötä. Teknisenä myyjänä tulet onnistumaan tehtävässäsi innokkaalla asenteella sekä myyvän asiakaspalveluhenkisellä otteella.

Tarjoamme sinulle:

 • Tehtävääsi varten hyvät työkalut
 • Laadukkaat tuotteet
 • Toimivan työympäristön kasvutavoitteisessa perheyrityksessä
 • Mahdollisuudet kehittyä ja hyödyntää osaamistasi monipuolisesti
 • UTU-yhteisön aktiivinen tuki

Odotamme sinulta:

 • sähköteknistä koulutusta, kokemus sähköurakoinnista tai sähkösuunnittelusta katsotaan eduksi
 • kokemusta keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • tiimihenkisyyttä ja vahvoja kommunikointitaitoja
 • hyvää omaksumiskykyä, aloitteellisuutta ja positiivista asennetta
 • aitoa innostusta oppimaan uutta

Työ on kokoaikainen arkityö ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.  Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti UTUn Vantaan toimistolla, mutta satunnaisesti työ edellyttää matkustamista myös muualle.

 

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotehallintapäällikkö Kari Parviainen puh. 040 825 54 18. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 16.4.2021 mennessä osoitteeseen kari.parviainen@utu.eu

Tule mukavaan työporukkaamme Vantaalle hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta alan kärkituotteiden ja ratkaisujen parissa!

Mikä UTU?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saa parhaimmat sähköalan tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Yhtiömme palveluksessamme on 180 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 miljoonaa.

UTU #osaajatekee.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.