UTU rekrytoi: Myyntipäällikkö/myynti-insinööri

10.3.2020

Edellisen työntekijän siirtyessä uusiin haasteisiin haemme nyt

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ/MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Tulet tehtävässä hoitamaan valmistavan teollisuuden asiakkaita. Roolisi muodostuu heille suunnattujen sähköteknisten tuotteiden ja ratkaisuiden myynnistä. Aktiivisena ja itsenäisenä myyjänä edistät myös asiakassuhteiden kehittämistä. Asiakaskuntaa on jo olemassa, mutta odotamme sinulta myös uusien asiakkuuksien hankkimista.    

Toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • tuntemusta valmistavan teollisuuden asiakkuuksien hoidosta ja toimittajasopimusten teosta
  • sosiaalisia taitoja ja kykyä löytää asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa tuottavia kaupallisia ratkaisuja hyvän asiakasymmärryksen kautta
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito

Tehtävän luonne antaa sinulle mahdollisuuden itsenäisesti muokata aikataulujasi ja liikkumistasi. Työviikostasi tulee kulumaan noin 2-3 päivää asiakaskäynneillä, 80-100 päivää vuodessa. Myyntialue on Pohjois-Suomea lukuun ottamatta koko Suomi. Asemapaikkasi voi olla esimerkiksi lähellä toimistojamme Vantaalla, Ulvilassa tai Tampereella, tai muualla Suomessa, mistä saavutat asiakkaasi hyvin.

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiin! Pääset meillä työskentelemään hyvässä ja osaavassa porukassa sekä modernissa työympäristössä alan luotetuimpien tuotemerkkien parissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoiminnan kehitysjohtaja Niklas Enkvist puh. 040 588 2988 tai niklas.enkvist@utu.eu. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen applications@utu.eu viimeistään sunnuntaina 23.03.2020 mennessä.

Mikä UTU?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saat parhaimmat tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Konsernin palveluksessa on 180 henkilöä. Vuosi 2019 oli meille voimakas kehittymisen ja kasvun vuosi; liikevaihtomme nousi 41 miljoonaan euroon.
UTU #osaajatekee.

UTU on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019!

Corporate Spirit Oy luovutti UTUlle Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen! Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus perustuu Eezy Spiritin toteuttamien henkilöstötutkimusten tuloksiin. Innostavimmat-tunnustuksen voivat saavuttaa suomalaiset organisaatiot (kotipaikka Suomessa, Y-tunnus ja omat verkkosivut), jotka työllistävät vähintään 30 henkilöä Suomessa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.