UTU rekrytoi: asentajia sähkökeskustuotantoon

30.9.2021

UTU rekrytoi asentajia sähkökeskustuotantoon
UTU kasvaa – dynaamiseen joukkoomme tarvitaan uusia tekijöitä! Olisitko sinä tulevaisuuden utulainen?

Haemme sähkökeskustuotantoon työntekijöitä. Tehtäväsi on toimia UTUn erikois- ja kennokeskusten valmistuksessa Ulvilan tehtaallamme. Hakijoilta edellytämme tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Katsomme eduksi sähköalan peruskoulutuksen sekä aiemman kokemuksen mekaanisesta kokoonpanosta. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena (4kk), jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen UTU Oy:llä.

UTUlla tarjoamme Sinulle:

  • Mukavat tiimikaverit sekä siistin sisätyön
  • Koko UTU-tiimin tuen ja arvojemme mukaisen keskinäisen arvostuksen
  • Turvallisen, viihtyisän ja savuttoman työympäristön laadukkaiden kotimaisten tuotteiden parissa
  • Laajan työterveyshuollon ja kattavat liikunta- ja kulttuuriedut

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Aputeam Oy:n kanssa. Katso hakuohjeet ja lähetä hakemuksesi 24.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Virtanen / Aputeam Oy Puh. 040 197 1445.

Tervetuloa UTUn osaavaan ja tekevään joukkoon!

Mikä UTU?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saa parhaimmat sähköalan tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Yhtiömme palveluksessamme on 180 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 miljoonaa.

UTU #osaajatekee.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.