UTU

Yli 100-vuotias UTU-konserni on vahvasti mukana sähkö- ja automaatioalojen kehittyessä yhä tärkeämmäksi osaksi infrastruktuuriamme. Tutkimme aktiivisesti tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä kansainvälisten päämiestemme kanssa palvellen asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Tytäryhtiömme toimivat lisäksi Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Yhteensä palveluksessamme on 180 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 43 M€.

Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö UTU

Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Valmistamme ja myymme sähkökeskuksia ja -kojeistoja, sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä.
UTU Automation Oy toimittaa maineikkaiden päämiesten moottorikäyttöjä ja ohjelmoitavia logiikoita sekä käyttöliittymiä ja niiden muodostamia automaation kokonaisratkaisuja.
 

Laadukasta työtä pitkäjänteisesti

Teemme asiakkaiden kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Osaava henkilökuntamme auttaa parhaiden ratkaisujen löytämisessä. Käytämme valmistuksessa parhaita raaka-aineita ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.
Sopivan kokoisena, kasvollisena kumppanina toimimme joustavasti ja luotettavasti.
 

UTU Oy:n myynnin operatiivinen toiminta jakautuu kolmeen osaan:

Kiinteistösähköistys: sähkökeskukset, asennustarvikkeet ja komponentit
Suunnittelemme ja valmistamme Ulvilan tehtaalla laadukkaita ja luotettavia sähkökeskuksia asunto- ja kiinteistörakentamiseen. Varastoimme ja markkinoimme vahvojen yhteistyökumppaneiden asennustarvikkeita sekä sähköteknisiä komponentteja ja ratkaisuja. Panostamme asiakkaiden koulutukseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun.

Sähkönjakelu & Energia: Sähkönjakelun ja sähköverkkojen solmupisteiden tuotteet
Tuotteemme ovat avainasemassa sähköenergian jakelussa. Pitkän kokemuksen, oman suunnitteluosaamisen, aktiivisen tuotekehityksen sekä hyväksyttyjen tyyppitestausten ansiosta UTU-kojeistot ovat turvallisia ja niiden käytettävyys on hyvä. Kaikki tuotteemme valmistetaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti.

Automaatiotuotteet ja -ratkaisut (UTU Automation Oy)
Edustamme Suomessa maineikkaiden päämiesten tuotteita, ja toteutamme yhteistyössä kumppaneiden kanssa asiakaskohtaisia sovelluksia. Myyntimme palvelee koko Suomen alueella.   
 

UTU kiinnostava työnantaja 
Sähköalan ehdoton ammattilainen tai nouseva kyky - heräsikö kiinnostuksesi olla osa UTU:n osaavaa tiimiä? Jätä avoin hakemuksesi avautuviin työ- ja harjoittelupaikkoihin verkkolomakkeella. 
>> UTU - työhakemus

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.