Sähkön ammattilainen

tehalit.VK -johdotuskourut ja työkalut ammattimaisiin keskusasennuksiin

12.9.2017

tehalit.VK -johdotuskourujärjestelmällä lisäät johtimet ja kaapelit turvallisesti ja selkeästi ajoneuvoihin, laitteisiin ja sähkökeskuksiin. Selkeästi tehty kanava-asennus vähentää asennusvirheiden riskiä varmistaen asennusten ja laitteiden normaalin toiminnan. tehalit.VK -kanavajärjestelmillä on kansainvälisiä hyväksyntöjä esim. UL94-standardin mukainen paloluokitus V0 ja V1. Sen lisäksi johdotuskouruja on saatavilla eri värisinä ja eri materiaaleista valmistettuna esim. halogeenittomasta muovista.

 

Separator line-erotinviiva

Kanavaleikkuri johdotuskouruille BA7CUTTER   Kanavasakset L5561
Katkaisuun tarvitaan vahvaa suorituskykyä, kun katkaistavana on useita erilaisia muovisia kanavaprofiileja. Hagerin kanavaleikkuri on työkalu, johon voit luottaa, kun kanavia on katkottava suurissa määrissä massavalmistuksen tarpeisiin.   Sakset ova oiva työkalu pienten profiilien nopeaan ja tarkkaan leikkaukseen. Nopea ja tarkka leikkaus pieniä profiileja. Mukana toimitettavien ohjurien avulla erikseen leikattavien kannen ja rungon katkaisu onnistuu tarkasti suoraan ja jiiriin.

Separator line-erotinviiva 

Katkaisupihdit sivukammoille L6490   Kiinnitysnastat ja kiinnitystyökalut
Katkaisupihdeillä leikkaat johdotuskourujen sivukammat tarkasti ja ilman katkaisupintojen reunoihin jääviä piikkejä, jotka voisivat vaurioittaa niiden yli menevien johtimien eristeitä.   Muoviniitit ovat turvallinen ja nopea tapa kiinnittää johdotuskouruja asennusalustoihin. Valittavissasi on kolme niittikokoa asennusaukon ja asennusalustan paksuuden mukaan. Asennus tehdään tarkoitukseen suunnitellulla asennustyökalulla.

Tutustu kattavaan johdotuskouruvalikoimaamme:

>> e-luettelo: johdotuskourut​>> Johdotuskourut 2017 - esite (UUSI)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä