Tee kiinteistöautomaatiosta helpompaa - easy ja domovea yhdessä

4.5.2020

easy domovea app-ohjaus Hager
Uudistunut easy-ratkaisu on helppo tie älykkäisiin kotiautomaatioratkaisuihin. easy laajentaa sähköasennuksen mahdollisuuksia. Helpon asennuksen, intuitiivisen käyttöönoton ja käyttäjäystävällisyyden avulla easy-ratkaisu säästää sekä aikaa että rahaa ja lisää myös asumismukavuutta. Älykkään kodin asennus ei ole koskaan ollut näin helppoa. Uusi easy-ohjelmointilaite sisältää nyt sekä käyttöönottotyökalun että visualisoinnin (App-ohjauksella) yhdessä yksikössä, mikä tekee asennuksesta entistäkin yksinkertaisempaa.

easy + domovea ratkaisu KNX Hager
easy domovean kanssa - fiksu ratkaisu

Helppo asentaa, hallita ja visualisoida domovealla! Innovatiivinen tekniikka yhdessä pienikokoisessa yksikössä, joka yhdistää KNX-, IP- ja IoT-laitteet nykyaikaiseen visualisointiin. Suunnittelun, asennuksen ja käyttöönoton jälkeen valaistus-, auringonsuojaus-, lämmitys- ja IoT-toimintojen käsittely on mahdollista yhden sovelluksen kautta.

 

Monimuotoisuudesta tulee helppoa easyn avulla

easy-logo ilman tekstejä Hager
Toisin kuin ETS:llä käyttöönotettu KNX-asennus, easy-asennus ei vaadi erikoisosaamista, ja sillä on intuitiivisempi ja helppokäyttöisempi käyttöliittymä käyttöönoton tekoon. Siksi easy-ratkaisu tuo käyttöösi tehokkaan ja käyttäjäystävällisen kotiautomaation, joka täyttää helppoudestaan huolimatta korkeimmat käyttöturvallisuusvaatimukset. Nyt kun domovea on samassa laitteessa kuin easy-ohjelmointityökalu, easy-asennus voi tarjota entistä enemmän ominaisuuksia älykodissa.

 

Hyväksi todettu ja optimoitu

ikoni KNX logo Hager
easy mahdollinen laitemäärää ikoni Hager

Vakiintunut standardi
easy perustuu kansainväliseen KNX-satandardiin, joka takaa joustavuuden ja turvan tulevaisuuteen.

Suuret laajennusmahdollisuudet
Asennukseen voidaan yhdistää laajimmillaan 255 kaapeloitua ja 255 langatonta KXN-laitetta.

käyttöönottoikoni Hager
Etäohjausikoni Hager

Helppo käyttöönotto
easy on erittäin intuitiivinen ja asentuu nopeasti ja helposti vaatien vain muutaman vaiheen.

Suojattu etäkäyttö
MyHager-tilin kautta etäkäyttö on mahdollista missä ja milloin vain etänä, salasanasuojattuna ja turvallisesti.

 

Uutta domoveassa

ikoni käyttövaihtoehdot Hager
ikoni domovea-asennus Hager

Vielä enemmän vaihtoehtoja
Monia toimintoja voidaan aktivoida KNX-painikkeilla, tabletilla, älypuhelimella, äänikomennoilla tai Apple Watch -kellon avulla.

easy-ohjelmointilaite domovean kanssa
Vanhempi ohjelmointipalvelin TJA665 korvataan domovea basic -palvelimella. Nyt tarvitset vain yhden yksikön ohjauskeskuksessa sekä käyttöönottoon että visualisointiin (App-ohjaus).

ikoni kiinteistötoiminnot Hager
visualisointi ikoni Hager

Kiinteistötoiminnot, IoT ja IFTTT
Perinteisten KNX-toimintojen lisäksi moduuliin on lisätty IoT-liityntä ja IFTTT -toiminnot.

Moderni visualisointi
domovea tuo käyttöösi modernin visualisoinnin (App-ohjaus) intuitiivisella käyttöliittymällä.

 

easy-järjestelmä:
älykkään kodin komponentit

Älykkään kodin perusta muodostuu antureista ja toimilaitteista, jotka kommunikoivat väyläkaapelin kautta tai täysin langattomasti. Asennettu easy-järjestelmä tarjoaa kiinteistölle vakaan infrastruktuurin, joka toimii täysin ilman kiinteää tai langatonta tietoverkkoa ja Internetiä. Tämä varmistaa kiinteistön toimintojen luotettavuuden ja käyttäjälle ongelmattoman arjen.

Anturit

Anturit havaitsevat tapahtumat väylässä, esimerkiksi niin, että painike painetaan makuuhuoneessa. Painikkeen painallus muunnetaan viestiksi, joka lähetetään väylän yli toimilaitteelle, joka sitten sytyttää kattolampun. Nämä sijoitetaan yleisimmin huonetiloihin, ja ne ovat usein painikkeita tai liike-/läsnäolotunnistimia.

Toimilaitteet

easy-toimilaitteet vastaanottavat anturien lähettämiä viestejä ja muuntavat ne ohjaustoiminnoiksi, esimerkiksi lampun sytyttäminen makuuhuoneessa, jossa on juuri painettu painiketta. Nämä laitteet sijoitetaan yleisimmin sähkökeskukseen ja käytetään tyypillisimmin reletyyppisesti päälle/pois-kytkentään ja himmennykseen.

domovea

domovea on suurimmalta osin visualisointia, jota kutsutaan sovellusohjaukseksi (App). Sen avulla käyttäjä voi kätevästi ohjata ja valvoa kotiaan. Se voi olla myös yksikkö, joka automatisoi joka päiväistä elämää kytkemällä päälle ja pois ulkovalaistuksen auringon nousu- ja laskuaikojen mukaan, aktivoimalla tilanneohjauksia haluttuina ajankohtina tai yksinkertaisesti yhdistämällä easy-järjestelmän kiinteistön IoT-tuotteisiin.

Helppo käyttöönottaa Hager Pilot -sovelluksella
Hager Pilot App

Kun kaapelit on vedetty ja tuotteet on asennettu, Hager Pilot -sovelluksen avulla voit ottaa käyttöön sekä easy-järjestelmän että domovean. Konfigurointi ja hallinta on helppoa tabletin tai tietokoneen avulla. Jos et halua tehdä kaikkea kohteessa, voit ladata, paikantaa ja nimetä easy-tuotteet kohteessa asiakkaan kanssa ja linkittää ne myöhemmin vaikka toimistolla. Etäyhteys järjestelmän käyttöönottoa ja hallintaa varten on integroitu uuteen domovea-palvelimeen.

Tutustu tarkemmin yhdistettyyn domovea- ja easy-ratkaisuun alla olevien linkkien kautta:

domovea - how to -opetusvideot

e-luettelo: uudet domovea-tuotteet

 

Kiinnostuitko kiinteistöjen automaatioratkaisuistamme?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka voi kertoa sinulle tarkemmin UTUn ratkaisuista kiinteistöautomaatioon.

Kimi Suntila
Myynti-insinööri
+358 40 825 9510
kimi.suntila(@)utu.eu

Katso kaikki kiinteistöautomaatioratkaisumme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.