SCHUKO®-pistorasiat USB-lataustoiminnoilla

11.12.2019

Työskentelytaso Berker Q.3 Schuko-pistorasia 2x USB kanssa Hager
Hagerin Berker-asennuskalustesarjat ovat saaneet tervetulleen laajennuksen. Aiemmin S.1 -sarjasta tuttu kahden toiminnon yhdistelmätuote, SCHUKO®-pistorasia USB-lataustoiminnolla yhdistää 230 V -liitännän ja kaksi tehokasta USB-porttia yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä ratkaisu säästää asennusvaiheessa aikaa, tilaa ja kustannuksia. Tämä kompakti 2-in-1 -ratkaisu soveltuu erityisesti jälkiasennuksena tehtäviin asennuksiin niin kodeissa, hotelleissa, toimistoissa kuin julkisissa tiloissa.

Pistorasia kahdella USB-latauspisteellä Q.3 Hager
Kaksi USB-porttia nopeaan lataukseen

USB-portit tarjoavat käyttöösi yhteensä 2.4 A kokonaisvirran. Tämä tarkoittaa sitä, että uuden sukupolven tabletit ja älypuhelimet voidaan ladata hetkessä - ilman adapteria, ilman kaapelisotkuja, suurimmalla mahdollisella latausnopeudella. Älykäs lataus tarjoaa myös toisen edun: kun kaksi päätelaitetta on liitettynä, latausvirta jaetaan niille tasaisesti (2 x n. 1.2 A). Tämä estää laitteiden turhan piippailun ja värinät liitettäessä tai irrotettaessa ladattava laite. 

 

Saatavilla useimpiin kalustesarjoihin

Berker pistorasiat USB-latauspisteillä kollaasiUSB-pistokkeiden vaakasuuntainen sijoitus pistorasiapesän yläpuolelle helpottavat kaikkien kolmen liitynnän käyttöä ja kaapelit saadaan aseteltua siististi käyttötilanteessa. Merkittävä uudistus on myös se, että pistorasia on saatavilla suurimpaan osaan Berker-asennuskalustesarjoja. Asennuksen voi viimeistellä kestävästä muovista tai korkealuokkaisista aitomateriaaleista valmistetuilla peitelevyillä. Esimerkkkinä Q.7 -sarjan peitelevyt lasi-, teräs- tai betonipinnalla. 

Tee kahdesta yksi

Schuko-pistorasia USB-latauspisteillä Q.3 Hager etunäkymäVerrattuna perinteiseen pistorasian ja USB-latauspistorasian yhdistelmään, uusi kahdella USB-latausportilla varustettu SCHUKO®-pistorasia säästää sinulta yhden kojerasiapaikan ja kattaa kuitenkin samat toiminnot. Olemassa olevan kahden kalusteen yhdistelmässä yksi rasia voidaan nopeasti ja vaivattomasti vaihtaa uuteen USB-lataustoiminnolliseen SCHUKO®-pistorasiaan. Silloin voit käyttää rasioista edelleen kahta 230 V -syötettävää laitetta ja ladata kahta mobiililaitetta samanaikaisesti. Tämä 2-in-1 -tuote voidaan jälkiasentaa niihin paikkoihin, joissa on jo pistorasia asennettuna. Asennukselle ei tarvitse suunnitella tai rakentaa uusia kaapelointeja, liityntöjä tai aukotuksia.

Kytke, liitä, lataa

Uusien USB-latauspisteillä varustettujen SCHUKO®-pistorasioiden avulla liität asennuksesi osaksi tulevaisuuden digitaalista maailmaa.

Hobo hotelli Tukholma Q.3 pistorasia USB-pisteillä
 

Uudet innovatiiviset pistorasiat tuotevalikoimassamme:

e-luettelo: Pistorasiat USB-latauspisteillä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.