Sastek Oy luottaa UTUn keskuksiin - Espoossa 75 asunnon linjasaneeraus etenee hyvin

17.3.2020

Sastekilla on parhaillaan menossa Espoossa As Oy Lippalahden neljän kerrostalon linjasaneeraus. Siinä uusitaan talojen kaikki tärkeimmät sähköjärjestelmät nykystandardien mukaisiksi ja parannetaan samalla käyttömukavuutta. Kohteen kaikki keskukset toimittaa UTU.

- Sastekin maine lepää osin hyvien kumppaneiden varassa, sanoo Sastek Oy:n toimitusjohtaja Konsta Lehto. Kun urakka on meidän vastuulla, on tärkeää, että myös kumppanimme täyttävät odotukset. Tämä on yhteistyötä, hän sanoo ja juuri tästä syystä UTU on Sastekin kumppani.

Toimitus pitää sisällään erilaisia asuntojen ryhmä- ja mittarikeskuksia, pääkeskuksen ja nousukeskuksia. UTU pystyy toimittamaan kaikki tarvittavat keskukset. Toimittajan valintaan on Konstan mukaan vaikuttanut keskusten laatu ja asennettavuus. Tottakai myös hinta on tärkeä, vaikka se ei pääkriteeri Sastekilla olekaan.

UTU-keskukset voitiin myös asentaa asuntoihin nätisti, sillä asunnoissa oleva keskus voitiin upottaa seinärakenteeseen, jolloin näkyviin jää mahdollisimman vähän kotelopintaa.

Kaikki aikataulussa

Konsta on tyytyväinen UTUn toimintaan. Keskukset on toimitettu ajallaan ja ilmoitus toimituksen ajankohdasta on tullut sopivasti etukäteen niin, että asentajat ovat voineet siirtää keskukset saman tien suojaan ja oikeisiin kohteisiin.

UTU on suunnitellut keskukset sähkösuunnittelijan piirustusten mukaan.

- Kaikki on toiminut tosi hyvin ja kohde on hyvässä vauhdissa niin, että vappuna on valmista niin kuin pitääkin, Konsta vakuuttaa. Hän kehuu myös UTUn kykyä vastata reklamaatioihin. Jos keskuksessa on jokin ongelma niin pääsääntöisesti UTU hoitaa asian kuntoon heti seuraavana päivänä. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin lisää, että reklamoitavaa on tosi vähän.

Sastek ja UTU tekevät myös yhteistyötä. Esimerkiksi Konsta on vieraillut hiljattain UTUn tehtaalla, jossa pöydälle nostettiin uusi keskus ja mietittiin yhdessä, mitä mahdollista parannettavaa keskukseen löydettäisiin. Esimerkiksi tällaisen session myötä keskuksiin asennettiin tuki, joka pitää luukun avoinna työn aikana. Näin asentajalle jää molemmat kädet vapaaksi työskentelyyn.

- UTU meitä pyysi tällaiseen yhteistyöhön ja tähän me mielellään tartuttiin, Konsta kertoo.

 

Katso UTUn koko sähkökeskusvalikoima täällä >>

 

Ota yhteyttä, niin löydämme juuri sinulle parhaan sähkökeskusratkaisun >>

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.