Sähkökeskukset

Sähkökeskukset

Monipuolinen tarjonta erilaisten kiinteistöjen sähköistykseen

Haluamme palvella urakoitsija-asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Erilaisten kiinteistöjen sähkönjakelun varmistamiseen UTU antaa parastaan luotettavana toimittajana, ja aikataulujen hallinta arvotetaan meillä korkealle. Tarjoamme sivuillamme toimitusaikojen seurantaan oman palvelun koko urakan aikatauluja helpottamaan.
Kirjaudu sisään osoitteessa www.m-files.utu.eu.

Keskussarjamme muodostaa kotelointiluokaltaan ja nimellisarvoltaan kattavan valikoiman nykyaikaisten kiinteistöjen vaatimustason mukaisia pienjännitekeskuksia; suurista kauppakeskuksista ja sairaaloista aina pieniin asuinkohteisiin. UTUn vankkarakenteiset, huolellisesti suunnitellut ja toteutetut sähkökeskukset tarjoavat turvallisen ympäristön käyttäjilleen. Tuotevalikoimastamme löydät vakiokeskukset huoneistoihin, omakotitaloihin, pari- ja rivitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Laaja vakiokeskusvalikoimamme on saatavilla suoraan johtavien sähkötukkuliikkeiden varastosta.

 

UTUHager

Pitkä kokemuksemme, aktiivinen tuotekehityksemme sekä tyyppitestatut tuotteemme takaavat, että UTU -sähkökeskukset ovat turvallisia ja niiden käytettävyys on erinomainen. Tuotteiden kehittämisessä otetaan huomioon asentamisen helppous ja nopeus, riittävät varatilat ja laadukkaat UTU:n edustamat komponentit.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.