Rekrytoimme suunnittelijan pienjännitekeskusten suunnitteluun

30.1.2020

Haemme suunnittelijaa pienjännitekeskusten suunnitteluun UTUn Ulvilan toimipisteeseen. Suunnittelijana tulet toimimaan tiimin osana aktiivisessa yhteistyössä asiakkaan, myynnin, tuotannon ja materiaalihankinnan kanssa.

Valittavalta henkilöltä odotamme:

  • Sähköalan koulutusta (ins.)
  • CADS suunnitteluosaamista
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja aktiivista otetta työhön
  • Tarkkaa ja tehokasta työskentelytapaa
  • Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Etuna on työkokemus kiinteistöjen tai teollisuuden sähköistysprojekteista. Myös valmistuneet huomioidaan.

Tarjoamme sinulle tehtävään modernit työkalut kasvutavoitteisessa perheyrityksessä, jossa pääset kehittymään ja hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää määräaikaisena syyskuun loppuun asti. Tilauskannan kehittyessä myös vakinaistaminen on mahdollista.

Hakemukset sähköpostilla 23.2.2019 mennessä otsikolla ”Suunnittelija, sähkökeskukset” sähköpostilla: pasi.kivisto@utu.eu. Tiedustelut puhelimitse: suunnittelupäällikkö Pasi Kivistö, 044 535 4591.

Mikä UTU?

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saat parhaimmat tuotteet ja ammattitaidon.

Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Yhtiömme palveluksessamme on 170 henkilöä. Vuosi 2019 oli meille voimakas kehittymisen ja kasvun vuosi; liikevaihtomme nousi yli 40 miljoonaan euroon.
UTU #osaajatekee.

UTU on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019!

Corporate Spirit Oy luovutti UTUlle Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -tunnustuksen! Kyseessä on ainutlaatuinen suomalaisen työelämän tunnustus, jonka voi saavuttaa vain parhaimpiin tuloksiin yltäneet suomalaisorganisaatiot, jotka ovat toteuttaneet Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus perustuu Eezy Spiritin toteuttamien henkilöstötutkimusten tuloksiin. Innostavimmat-tunnustuksen voivat saavuttaa suomalaiset organisaatiot (kotipaikka Suomessa, Y-tunnus ja omat verkkosivut), jotka työllistävät vähintään 30 henkilöä Suomessa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.