Pienjännitetuotteet

Netys PR 1U- 1-vaiheiset matalat UPS-laitteet räkkiasennukseen 1000 - 1500 VA

Korkean suorituskyvyn matala UPS räkkiasennuksiin

Yksivaiheinen 1000-1500VA tehoalueella. 

Tämä UPS on suunniteltu täyttämään kriittisien kohteiden vaatimukset, missä tarvitaan luotettavaa UPS-tehoa viemättä liikaa tilaa räkistä. Käyttökohteina toimivat parhaiten IT-järjestelmät, serverit, graaffiset työpisteet, ethernetkytkimien tuki, valvonta- ja kamerajärjestelmät. Parhaimpana puolena laitteen matala koko (Vain 45 mm). UPS toimii Line-Interactive Tekniikalla suojaten sähkökatkoilta ja ylijännitteeltä, kun laitteessa on AVR (Automaattinen jännitteen säädin). 

Asennus verkkoympäristöön on helppoa, laite käy sekä 19" että 23" räkkikaappeihin, riippuen kumpaan käyttäjä haluaa sen asentaa. UPS:in mukana tulee kiskot ja kiinnitystarvikkeet. Laitteen takana on neljä kappaletta IEC 320 liittimiä ja suojaus datalinjan ylijännitteeltä (RJ45 liittimet). Laitteesta löytyy myös RS232 ja USB -liittimet tarkempaan käyttöön ja ominaisuuksien säätelyyn. 

 

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.