Pienjännitetuotteet

UPS-laitteet ja järjestelmät

Syöttää, muuntaa ja varmentaa

Jo muutaman sekunnin sähkökatko saattaa tuottaa merkittävää haittaa niin sähkölaitteille kuin elämisellekin. UPS-laitteilla varmistetaan katkeamaton sähkönsyöttö myös silloin, kun se normaalista sähköverkosta katkeaa. Sähkön häiriötilanteissa UPS-laite alkaa syöttää verkkosähkön kaltaista virtaa suojattaville laitteille sekunnin murto-osassa.

UTUn tuotevalikoimasta löydät sovelluksiisi keskeytymättömän virransyötön UPS-tuotteet ja -järjestelmät, tehoskaalalla 650VA-5,6MW. UPS-laite varmistaa kriittisten laitteiden katkeamattoman sähkönsyötön esim. konesalissa, lennonjohdossa, sairaalassa ja liikerakennuksessa. UTUlla on vankka kokemus teollisuuden, energianjakelun ja kiinteistöjen sähköverkon kriittisten osien varmennuksesta. Sairaalat ja suuret IT-järjestelmät ovat myös tyypillisiä kohteitamme.

Kokenut tiimimme suunnittelee ja mitoittaa tarvittaessa UPS-järjestelmän annettujen reunaehtojen mukaan tarpeita vastaavaksi ja käyttökohteeseen sopivaksi. Kysy lisää myös huoltosuunnittelusta tai akustonmitoituksesta!

Yhteystiedot Tehoelektroniikan henkilöille.

Tarvitsetko apua sopivan UPS-tuotteen valintaan?

UPS-laitemallistossamme on monia tuotteita, joilla rakennat sinulle parhaiten sopivan keskeytyksettömän virransyötön. Kysy lisää UTUn asiantuntijoilta, tai voit myös itse suunnitella oikean UPS-tuotteen valintaa käyttämällä UPS Selector eli UPS-valintatyökalua, joka suosittelee antamiesi määreiden perusteella oikean UPS-mallin juuri Sinun tai asiakkaasi käyttöön.

 

UPS-Selector auttaa sinua valitsemaan sopivan UPS-laitteen >>

 

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme auttavat sinua UPS-tuotteen valinnassa ja teknisissä asioissa.

Harri Päivärinta
Joona Riihimäki
Antti Pirttilä
myyntipäällikkö
antti.pirttila@utu.eu
+358 40 566 1877
Harri Päivärinta
tuotepäällikkö
harri.paivarinta@utu.eu
+358 44 505 3531

Joona Riihimäki
myynti-insinööri
joona.riihimaki@utu.eu
+358 40 573 9078

Socomec

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.