Pienjännitetuotteet

UPS-laitteet ja järjestelmät

Syöttää, muuntaa ja varmentaa

Jo muutaman sekunnin sähkökatko saattaa tuottaa merkittävää haittaa niin sähkölaitteille kuin elämisellekin. UPS-laitteilla varmistetaan katkeamaton sähkönsyöttö myös silloin, kun se normaalista sähköverkosta katkeaa. Sähkön häiriötilanteissa UPS-laite alkaa syöttää verkkosähkön kaltaista virtaa suojattaville laitteille sekunnin murto-osassa.

UTUn tuotevalikoimasta löydät sovelluksiisi keskeytymättömän virransyötön UPS-tuotteet ja -järjestelmät, tehoskaalalla 650VA-5,6MW. UPS-laite varmistaa kriittisten laitteiden katkeamattoman sähkönsyötön esim. konesalissa, lennonjohdossa, sairaalassa ja liikerakennuksessa. UTUlla on vankka kokemus teollisuuden, energianjakelun ja kiinteistöjen sähköverkon kriittisten osien varmennuksesta. Sairaalat ja suuret IT-järjestelmät ovat myös tyypillisiä kohteitamme.

Kokenut tiimimme suunnittelee ja mitoittaa tarvittaessa UPS-järjestelmän annettujen reunaehtojen mukaan tarpeita vastaavaksi ja käyttökohteeseen sopivaksi. Kysy lisää myös huoltosuunnittelusta tai akustonmitoituksesta!

Yhteystiedot Tehoelektroniikan henkilöille.

Tarvitsetko apua sopivan UPS-tuotteen valintaan?

UPS-laitemallistossamme on monia tuotteita, joilla rakennat sinulle parhaiten sopivan keskeytyksettömän virransyötön. Kysy lisää UTUn asiantuntijoilta, tai voit myös itse suunnitella oikean UPS-tuotteen valintaa käyttämällä UPS Selector eli UPS-valintatyökalua, joka suosittelee antamiesi määreiden perusteella oikean UPS-mallin juuri Sinun tai asiakkaasi käyttöön.

 

UPS-Selector auttaa sinua valitsemaan sopivan UPS-laitteen >>

 

Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme auttavat sinua UPS-tuotteen valinnassa ja teknisissä asioissa.

Harri Päivärinta
Joona Riihimäki
Antti Pirttilä
myyntipäällikkö
antti.pirttila@utu.eu
+358 40 566 1877
Harri Päivärinta
tuotepäällikkö
harri.paivarinta@utu.eu
+358 44 505 3531

Joona Riihimäki
myynti-insinööri
joona.riihimaki@utu.eu
+358 40 573 9078

Socomec

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.