Pienjännitetuotteet

UPS-laitteet kiinteä asennus

Kiinteäasenteisia UPS-laitteita on saatavissa teholuokissa 3 - 5400 kVA. Laitteet voivat olla joko 1/1, 3/1 tai 3/3 -vaiheisia. Laitteet voivat olla myös yksittäislaitteita, rinnankäyviä tai modulaarilla periaatteella toimivia. Kiinteäasenteisen On-line UPS-laitteen huollettavuus on helppoa, koska laitteissa on yleensä sisäinen huolto-ohituskytkin, joka mahdollistaa laitteen huoltamisen kuormituksessa.

Tehon tarpeen ollessa 3-11kVA käytetään tyypillisesti 1/1 vaiheista laitetta (syöttö 230VAC/lähtö 230VAC). joka kytketään kiinteästi tai puolikiinteästi sähköverkkoon. Tekniikaltaan laitteet ovat  On-line UPS-laitteita. Ne voivat olla myös rinnankäyviä tai 19" kehikkoon asennettavia modulaarisia järjestelmiä.

Tarvittavan UPS tehon määrän kasvaessa käytetään usein 3/1 vaiheista laitetta (syöttö 400VAC / lähtö 230VAC), tehoalue on tyypillisesti 5-20kVA, mutta mahdollisesti jopa 60kVA. Ne voivat olla myös rinnankäyviä järjestelmiä. Lisäetuna 3/1 -vaiheissa laitteessa on vastaavan tehoiseen (kVA) 3/3-vaiheiseen UPS-laitteeseen kolminkertainen oikosulkuvirta.

Tarvittavan UPS tehon määrän kasvaessa päädytään  3/3 vaiheiseen laitteeseen (syöttö 400VAC / lähtö 400VAC), tehoalue on 10-5400kVA. Ne voivat olla myös rinnankäyviä- tai modulaarijärjestelmiä. Etuna 3/3 -vaiheissa laitteessa on valikoiman monipuolisuus ja laaja tehoalue eri käyttötarkoituksiin..

Socomec

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.