Pienjännitetuotteet

UPS-järjestelmät ja muuntimet

Syöttää, muuntaa ja varmentaa
Tuotevalikoimastamme löydät sovelluksiisi keskeytymättömän virransyötön UPS-tuotteet ja -järjestelmät. Kokenut tiimimme suunnittelee ja mitoittaa  tarvittaessa varmennusjärjestelmän annettujen reunaehtojen mukaan, tarpeita vastaavaksi ja käyttökohteeseen sopivaksi. UPS laite varmistaa kriittisten laitteiden toiminnan esim. konesalissa, lennonjohdossa, sairaalassa ja liikerakennuksessa.

UTU:lla on vankka kokemus teollisuuden, energianjakelun ja kiinteistöjen sähköverkon kriittisten osien varmennuksesta. Sairaalat ja suuret IT-järjestelmät ovat myös tyypillisiä kohteitamme.

Akkutuetut tasa- ja vaihtosähköjärjestelmät ovat myös tärkeä osa ratkaisutarjontaamme. Ne toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityinä annettujen määreiden mukaan myös haastavissa ratkaisuissa. Näiden lisäksi edistykselliset akkuvaraajat, vaihtosuuntaajat sekä erilaiset jännitemuuntimet ovat osa tyypillistä tuotevalikoimaamme ja usein osia kokonaistoimituksissamme.

SocomecEltek ValereFroniusGEVictron

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.