Pienjännitetuotteet

Ultroniq latausratkaisut

EVBox Ultroniq tarjoaa suuritehoisen tasavirtalatauksen tasaisesti ja luotettavasti. Jopa 350 kW:n ja 500 A:n jatkuvan tehonsa ansiosta Ultroniq on ihanteellinen lyhytaikaiseen pysähdykseen tai ajoneuvojen lataamiseen henkilöajoneuvoista linja-autoihin ja kuorma-autoihin. Ultroniq on helppo kuljettaa, asentaa ja ylläpitää korkealaatuisten sähköosien ja kestävän, skaalautuvan arkkitehtuurin ansiosta. Integroitu jäähdytysjärjestelmä varmistaa lisäksi sen, että Ultroniq toimittaa jopa 500 A:n suuritehoisen tasavirtalatauksen turvallisesti ja johdonmukaisesti.

Ultroniq soveltuu moniin erilaisiin lataustarkoituksiin, joissa tarvitaan nopeaa latausta, kuten julkisiin kohteisiin, joissa tarjotaan asiakkaille latausratkaisuja (kauppakeskukset, liiketilat, huoltoasemat ym.) tai esim. yritysten ajoneuvolaivueiden lataamiseen. Valitse käyttäjäyksiköiden ja tehoyksiköiden yhdistelmä nykyisen lähtötehosi perusteella - voit aina lisätä uusia yksiköitä tulevaisuudessa. Älykkäiden latausominaisuuksien, kuten kuormituksen tasapainottamisen ansiosta voit asettaa maksimivirran optimoidaksesi virranjakamisen latausasemien välillä. Voit myös priorisoida latauskerrat saapumisajan tai sähköauton akun tilan perusteella.

  • Integroitu jäähdytysjärjestelmä
  • Helppo kuljettaa, asentaa ja huoltaa
  • Skaalautuva arkkitehtuuri
  • Yhteensopiva kaikkien sähköajoneuvojen kanssa
  • Yhdistäminen mihin tahansa taustajärjestelmään (esim. EVBoxin omaan operointialustaan)
  • Monipuoliset kuormanhallintaominaisuudet ja latauksen priorisointi
  • Aseta mukautetut latausmaksut

KUULE LISÄÄ WEBINAAREISSAMME >>

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.