Pienjännitetuotteet

Troniq latausratkaisut

Jopa 50 kW tehon tuottava EVBox Troniq 50 on täydellinen nopeaan lataamiseen tien päällä. Sen turvallinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekee siitä sopivan kaikkiin ympäristöihin ja sähköautoihin. Lisäksi älykkäillä virranhallintatoiminnoilla voit käyttää useita asemia edullisesti ja energiatehokkaasti. Ainutlaatuisilla sisäänvedettävillä kaapeleillaan, kestävällä iskunkestävällä kotelollaan ja laadukkailla tehoelektroniikkakomponenteillaan Troniq on rakennettu kestämään.

Troniqin suuri monikielinen kosketusnäyttö, intuitiiviset tilamerkkivalot ja ergonomiset automaattisesti sisäänvedettävät kaapelit tekevät lataamisesta helppoa kaikille. Näytön korkeuden ja latauspistokkeiden sopivan sijainnin ansiosta Troniq on pyörätuolin käyttäjien ulottuvilla.

  • Laadukkaat sähkökomponentit
  • Laiteohjelmistojen etäpäivitykset ja tilan valvonta
  • Pääsy pyörätuolilla
  • Automaattisesti sisäänvedettävät kaapelit
  • 7" monikielinen kosketusnäyttö
  • Hallinta EVBoxin operointialustan kautta
  • Samanaikainen AC / DC-lataus jopa 50 kW
  • Älykkäät latausominaisuudet
Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.