Pienjännitetuotteet

Troniq 50 latausratkaisut

EVBox Troniq 50 on täydellinen latausasema nopeaan sähköautojen lataukseen esimerkiksi matkan varrella oleviin kohteisiin. Siksi Troniq 50 sähköauton latausasema sopiikin erityisen hyvin esimerkiksi huoltoasemille, sairaaloihin, kauppakeskuksiin, liikerakennuksiin sekä muille julkisille parkkipaikoille. Tällä tavoin sähköautojen kuljettajat voivat pysähdyksillään ladata vaivattomasti ja nopeasti autonsa akkuja sekä samalla hoitaa tarvittavia ostoksia tai vierailuja. 

Nämä asemat sopivat kaikkiin kohteisiin, joissa on tarvetta tehokkaammalle sähköautojen lataukselle. Asemat tarjoavat käyttöösi parhaimmillaan 50 kW lataustehon, joten lataus onnistuu nopeasti myös lyhyillä pysähdyksillä. Troniq 50 latausasemat ovat turvallisia sekä luotettavia käyttää, ja niiden käyttäjäystävällinen muotoilu sekä käyttöjärjestelmä tekevät asemista erinomaisen valinnan kaikkiin ympäristöihin. Asemissa on mm. automaattisesti takaisin vetäytyvät kaapelit, 7" kosketusnäyttö ja samanaikainen AC / DC -lataus. Asemat myös jakavat saamaansa virtaa älykkäästi keskenään, jolla varmistetaan tasapuolinen latausvirran saaminen asemien välillä. Troniq 50 latausasemia on myös helppo hallita etänä latauksenhallintaohjelmiston kautta sekä myös laiteohjelmistopäivitykset hoituvat kätevästi etänä. Näiden asemien korkealaatuiset sähkökomponentit tekevät niistä luotettavia kaikissa olosuhteissa ja ne on suunniteltu kestämään.

  • Laadukkaat sähkökomponentit
  • Automaattisesti takaisin keräytyvät kaapelit
  • Laiteohjelmiston etäpäivitykset ja hallinta
  • Pääsy pyörätuolilla
  • 7” monikielinen kosketusnäyttö
  • Samanaikainen AC / DC- lataus jopa 50kW
  • Älykäs kuormanhallinta jakaa virtaa
  • Yhteensopiva kaikkien sähköautojen kanssa

Tutustu sähköautojen latausratkaisuihin tarkemmin webinaareissamme

KUULE LISÄÄ WEBINAAREISSAMME >>

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.