Pienjännitetuotteet

Kuormanhallinta

Elvi, BusinessLine ja Icon sarjojen latausasemia voidaan hallinta monipuolisesti sekä staattisilla (kiinteillä) ohjausarvoilla että dynaamisilla ratkaisuilla.

Staattinen kuormanhallinta

Staattisella kuormanhallinnalla voit määrittää latausasemalle tai latausasemien ryhmille seuraavia parameterejä:

  • Huipputeho. Mikäli kyseessä on latausasemien ryhmä, HUB-asema jakaa älykkäästi saatavilla olevan tehon latausasemien välillä.
  • Älykäs jonotus. Mikäli yksittäisen latausaseman teho jää alle asetetun vähimmäistehon (esim. 6 A) latausasemien ryhmässä, latausasemia asetetetaan HUB-aseman toimesta automaattisesti vuorotellen jonoon, jotta latausteho olisi riittävä latauksen toimintaan.
  • Latausprofiilit. Latausasemien sallittu huipputeho voidaan määrittää viikko/tuntikellolla 

Dynaaminen kuormanhallinta

Jos kohteessa on tehoa käytettävissä rajallisesti voit tasapainottaa turvallisesti sekä sähköautosi latausaseman että muiden laitteiden energiankulutuksen, jotta autosi latautuu tehokkaimmalla tavalla seuraavasti:

  • Haluttuihin syöttökaapeleihin asennettaan virtamuuntajat
  • Dynaaminen kuormanhallintapaketti "Smartkit" ohjelmoidaan sovelluksella, jossa määritellään suurin sallittu teho valvottavassa syötössä
  • Smartkit liitetään parikaapelilla latausasemaan, joka ottaa vastaan ohjaussignaalin ja säätää välittömästi aseman tai latausasemien ryhmän huipputehon sallitulle teholle.

Lisätietoa saat tutkimalla latausasemaperhekohtaisia ratkaisuja tai ottamalla yhteyttä UTUun.

 

Tutustu sähköautojen latausratkaisuihin tarkemmin webinaareissamme

KUULE LISÄÄ WEBINAAREISSAMME >>

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.