Sähkökeskukset

Sähköautojen latausasemat ja tarvikkeet

UTU lataa sähköautot!

UTUn valikoimasta on löytynyt jo vuosien ajan erilaisia ratkaisuja sähköautojen lataukseen. Uudistunut sähköautojen latausvalikoimamme kattaa niin yksityisten kiinteistöjen ja taloyhtiöiden, yritysten kuin julkisten pysäköintialueiden lataustarpeet. Valikoimamme muodustuu AC- ja DC-latureista, joko pelkästään latausominaisuuksilla tai kehittyneillä ja älykkäillä, etäohjattavilla ratkaisuilla. Laajan malliston myötä voimme tarjota asiakkaillemme sähköauton lataamiseen uusimman teknologian kattaen laadukkaat latausasemat, edistykselliset kuormanhallintaominaisuudet sekä latauksenhallinnan alustan. Näillä ratkaisuilla toteutamme latauksen lisäksi mm. käyttäjäkohtaisen kulutustiedon seurannan, laskutuksen, julkisen latauksen ja voimme tarjota etätuen kaikille latausasemille.

Sähköautojen latausasema kotiin, taloyhtiöön, työpaikalle tai julkiseen käyttöön - UTUlta löytyy ratkaisu

Mallistostamme AC-latausasemat sopivat niin kotitalouksien, mökkien, taloyhtiöiden kuin yritystenkin laajaan ja tehokkaaseen latauskäyttöön. Suuriin lataustarpeisiin vastaa DC-latausasemat, joilla voidaan rakentaa latausympäristö liikekeskusten, liikennepaikkojen, yritysten ajoneuvovarikoiden ja julkisten pysäköintialueiden käyttöön.

Ota yhteyttä sähköautojen latausratkaisujen asiantuntijaamme, jotta voimme etsiä kohteeseesi sopivimman ratkaisun!

 

UTUn asiatuntijat kertovat UTUn sähköautojen latausratkaisuista:

 

Tutustu sähköautojen latausratkaisuihin tarkemmin webinaareissamme

Järjestämme sähköauton latauksesta webinaareja. Imoittaudu ja pääset tutustumaan tuotteisiin ja ratkaisuihimme tarkemmin.

Ilmoittaudu webinaareihin >>

EVBoxRatioUTU

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.