Pienjännitetuotteet

Aktiivisuodattimet

Circutor aktiivisuodattimet teollisuuteen tai kiinteistöiden sähkönsuodatukseen.

Sähköasennuksissa jo käytettävät uudet tekniset laitteet optimoivat tuotantoprosesseja ja parantavat kilpailukykyä, mutta ne tuovat mukanaan myös uusia ongelmia sähköverkoille. Nämä negatiiviset vaikutukset on estettävä. Suurimmassa osassa nykyisin asennettavia uusia laitteita on sisäänrakennettua elektroniikkaa, mikä aiheuttaa ei-toivottua vääristymää voimansiirtolinjoihin haitaten useimpien kytkettyjen laitteiden oikeaa toimintaa. Aktiivisuodattimella päästään eroon näistä negatiivista vaikutuksista. 

Aktiivisuodattimella on kolme päätoimintoa:

  • Yliaaltosuodatus
  • Tehokertoimen korjaus
  • Vaiheiden tasapainoitus

Yliaaltosuodatuksessa eliminoidaan harmooniset yliaallot ja puhdistetaan verkon aaltomuoto. Yliaaltovirta vähennetään 50. harmooniseen yliaaltoon asti (2500Hz). Mahdollisuuttena on myös valita suodatettavat harmoniset taajuudet tavoitteena parempi tehokkuus. 

Tehokertoimen korjauksessa eli loistehon kompensoinnissa voidaan kompensoida sekä indukstiiviset että kapasitiiviset virrat (0,7 korjaus).

Vaiheiden tasapainoituksessa pienennetään N-johtimen virtaa ja saadaan vaiheet balanssit.

Circutor Aktiivisuodatin
Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.