Niklas Enkvist nimitetty UTUn Liiketoiminnan kehitysjohtajaksi

1.4.2019


 

UTUn Liiketoiminnan kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niklas Enkvist. Hän aloittaa tehtävässään 29.4.2019 ja raportoi toimitusjohtaja Olli Heinoselle. Niklas on koulutukseltaan MBA ja Insinööri. Uudessa tehtävässään hänellä on myös operatiivinen vastuu tehoelektroniikan ja teollisuuskomponenttien liiketoiminnoista.

Niklaksella on vahva kansainvälinen kokemus sähköalalla. Hän on toiminut liiketoiminnan kehityksen ja myynnin päällikkö- ja johtotason tehtävissä Enstolla, ABB:llä ja viimeksi Reka Kaapelissa vientijohtajana. Tehtävissään hän on vastannut mm. sähköteknisten tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, erilaisista liiketoiminnan kehityshankkeista ja jakelijaverkoston sekä erilaisten asiakkuuksien hallinnasta. Niklas tulee antamaan arvokkaan lisän UTUn osaamiseen ja tekemiseen.

Toivotamme Niklaksen lämpimästi tervetulleeksi UTUlaisten joukkoon ja toivotamme hänelle mitä parhainta menestystä uusissa haasteissaan!


Olli Heinonen
toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.