Näin lataat sähköauton UTUn Home Box -latausasemilla

22.4.2020

Oletko pohtinut sähköautollesi helppoa ja kustannustehokasta latausvaihtoehtoa? Mietitkö, miten lataus käytännössä onnistuu? Teimme sinulle havainnollistavan videon, miten lataus onnistuu helposti UTUn toimittamilla Ration Home Box -latausasemilla.

Helppo ja turvallinen sähköauton lataus

Modernilla muotoilullaan eduksi erottuvat ja helposti asennettavat Home Box – latausasemat on suunniteltu ulko- ja sisäkäyttöön yksityisillä parkkipaikoilla ja autohalleissa. Nämä korkealuokkaiset latausasemat mahdollistavat kaikkien markkinoilla olevien plug-in hybridi- ja täyssähköautojen latauksen lataustavan 3 (Mode 3) mukaisesti aina 22 kW tehoon asti. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi helppo käsiteltävyys ja tuotantotehokkuuden mahdollistava rakenne tekevät siitä erityisen kilpailukykyisen ratkaisun sähköautojen latausmarkkinoille.

Yksinkertainen lataaminen kiinteällä latauskaapelilla tai pistorasialla.

Sähköauton lataaminen on helppoa - liität vain kaapelin latausasemasta autoosi ja anna autosi latautua.

Kiinteällä latauskaapelilla varustetut latausasemat ovat hyvä valinta helppoon lataukseen. Ei kaapelien hakua autosta - liität vain kaapelin ja lataus voi alkaa. Pistorasialliset versiot ovat oikea valinta silloin, jos ladattavien autojen latauskaapelit vaihtuvat eri käyttäjien mukaan. Pistorasiaversio mahdollistaa tyypin 1 ja 2 pistokkeella ladattavien autojen lataamisen samalla latausasemalla.

Home Box- asemien lataustehon suuruutta voidaan säätää kolmiportaisesti helposti etupinnan painikkeella. 6 mA tasavirtavalvonta mahdollistaa A-tyypin vikavirtasuojien käytön latauspiirin sähkösyötön suojauksessa. Paikallisen energianmittauksen ohella dynaaminen kuormituksen hallinta on oiva tapa säästää asumisen yleiskustannuksia latausratkaisun avulla.

 

Useita latausratkaisuja juuri sinun tarpeeseesi

UTUn valikoimassa on useita erilaisia malleja ja vaihtoehtoja sähköautojen latausratkaisuksi. Näillä voit luoda juuri itsellesi toimivan latausympäristön.

 

 

 

Tutustu tarkemmin UTUn sähköautojen latausvalikoimaan

Lataa esite UTUn sähköauton latausratkaisuista

 

 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka voi kertoa sinulle tarkemmin UTUn ratkaisuista sähköauton lataamiseen:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta
tuotepäällikkö
+358 44 505 3531
harri.paivarinta(@)utu.eu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.