Näin hallitset sähköauton latausasemaa ohjelmiston avulla

25.8.2021

UTUn EVBox Everon -latauksenhallintaohjelmiston avulla voidaan seurata, hallita ja optimoida sähköajoneuvojen lataamista sekä ansaita lisätuloja.

Everon-ohjelmisto mahdollistaa monipuolisen hallinnan

UTUn EVBox Everon -latauksenhallintaohjelmiston avulla voidaan hallita rajoittamatonta määrää sähköauton latausasemia, latausistuntoja ja käyttäjiä yhdestä käyttöliittymästä. Ohjelmistoalusta on yksinkertainen ja helppo käyttää ja sen avulla latausasemia on näppärä ohjata myös etänä. Koko latausverkkoa pystytään valvomaan kätevästi verkkoselaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Sähköautojen latauksenhallinta on relevantti apuväline muun muassa taloyhtiö- ja työpaikkaratkaisuissa sekä julkisessa latauksessa.

Ohjelmiston avulla pystytään automatisoimaan laskutusta ja luomaan vaivatonta tulovirtaa asettamalla maksuja sähköauton latauspisteiden käyttäjille. Latausasemat voidaan myös määrittää julkisiksi, jolloin sähköautojen kuljettajat löytävät asemat helposti EV-latauskartoista ja voivat ladata sähköautojaan julkisissa latausasemissa ennalta määritettyyn hintaan.

Ohjelmiston avulla voidaan luoda älykkäitä latausprofiileja, joille voidaan määritellä erilaisia ehtoja. Tällaisia ehtoja voivat olla esimerkiksi latausaseman tehon rajoittaminen tiettyinä ajankohtina.

Helppokäyttöisessä portaalissa pystytään tarkkailemaan, optimoimaan ja raportoimaan kaikkien latausasemien latausistuntoja. Portaalin avulla nähdään tarpeellisia tietoja muun muassa laturin tilasta, lataustavoista ja energiankulutuksesta.

Latauksenhallintaohjelmiston etuja​

  • Asemien ohjaus etänä puhelimen tai tietokoneen kautta
  • Virrankulutuksen optimointi älykkäillä latausprofiileilla
  • Latausasemien kuormanhallinta
  • Mukautettujen veloitusmaksujen asettaminen tulojen ansaitsemiseksi
  • Laskutuksen ja hyvityksen automatisointi
  • Asemien julkaisu julkisiin latauskarttoihin
  • Yksityiskohtaisten, reaaliaikaisten lataustietojen saaminen
  • Tapahtumatietojen suodatus ja vieminen (CSV/PDF)
  • Koko latausverkon hallinta yhdessä paikassa

 

Jos video ei näy oikein, voit katsoa sen täältä >>

 

UTUn sähköautojen latausasemat ja tarvikkeet >>

Lue lisää latauksenhallinnasta >>

Usein kysyttyä EV-latauksesta >>

 

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa sinua mielellään!

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta
Tuotepäällikkö
harri.paivarinta@utu.eu
+358 44 505 3531

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.