Muuntamot

Tuulivoimaloiden blokkimuuntamot

Tuulivoimatuotantoon pohjoisissa olosuhteissa
UTU:n tuulivoimaloihin tarkoitetut blokkimuuntamot ovat moduulirakenteinen lämmittämätön keskijännitekojeistoratkaisu, jolla voidaan toteuttaa tuulivoimalaitoksen 20 kV blokkimuuntamo tai keskijännitteinen kytkin-/muuntoasematoiminto. Öljyeristeinen blokkimuuntaja on perusteltu valinta pohjoisiin olosuhteisiin, koska sen kylmänkesto sekä ympäristöolosuhteiden kesto ja tyhjäkäyntihäviöt ovat kuivamuuntajaa parempia. Ilmankierto on suunniteltu siten, että muuntaja saa riittävästi jäähdytysilmaa myös runsaslumisissa olosuhteissa.

Modulaarisesti muunneltava - perusteltu valinta tuulivoimalasovelluksiin
Blokkimuuntamokokonaisuus muodostuu moduuleista, joiden leveys on  880 mm ja syvyys 1320 mm. Moduulien lukumäärää voidaan kasvattaa tarpeen mukaan. Tämä tarjoaa useita mahdollisuuksia muuntamo-, kytkinasema- sekä sähköasemasovelluksiin. Öljymuuntajaperusteisissa tuulivoimasovelluksissa, tuulivoimatorneissa, käytettävä öljyeristeinen muuntaja on palokuorman sekä vaihdettavuuden vuoksi tarkoituksenmukaista sijoittaa tuulivoimatornin ulkopuolelle. Ensiöpiirin rengaskaapelointi sekä mittaukseen ja suojaukseen liittyvät laitteet tulee sijoittaa samaan laitetilaan. Siksi erillinen UTU-blokkimuuntamo onkin ensisijainen ratkaisu nykyaikaisen tuulivoimatuotannon ytimessä.

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

UTU

Näistä tuotteista vastaa:

Kari Tuominen

Kari Tuominen

Myyntipäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
(02) 550 800
+358 40 669 5041
Puistomuuntamot, erikoismuuntamot ja valokaarisuojat

Lähetä viesti, Kari vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.