Muuntamot

Puistomuuntamot

UTU Oy on valmistanut puistomuuntamoita vuodesta 2008 lähtien Ulvilan tehtaalla. Muuntamot perustuvat säntilliseen sähköiseen ja mekaaniseen mitoitukseen, kotimaiseen valmistukseen sekä luotettaviin eurooppalaisiin komponenttitoimittajiin. Teräslevyrunkoiset muuntamot voidaan tarvittaessa varustaa betoniperustuksella, vakiona tarjoamme ne teräslevysokkelilla joka täyttää joko ympäristöluokka C3- tai C4 -vaatimukset.

Ilmaeristeiset muuntamot

Valikoimamme koostuu ulkoa-ohjattavista vakiomuuntamoista 0+0,0+1,1+0, 2+0, 2+1, 3+0, 3+1,4+1ja 5+1 sekä näitä täydentävistä katkaisijakonfiguraatioista. Muuntajan öljykaukalo mitoitus on valittavissa vakiona max. 500kVA tai max. 1000kVA muuntajalle ja myös tätä suurempi muuntajatila voidaan toteuttaa modulaarisen muuntamo rakenteen ansiosta.

Muuntamot on tiiveys- ja iskulujuustestattu, lämpötilakoestettu ja valokaarityyppitestattu. Muuntajatilan jäähdytysilma otetaan sisään ovissa ja ruuvikiinnitteisissä seinäelementeissä olevista ilmanvaihtoritilöistä. Lämmennyt ilma poistuu ylhäältä muuntamon harjalta ja räystäiden alta. Katon harja on valokaariräjähdyksessä aukeava. Uloimman vesikaton alla on lisänä välikatto, joka johtaa kondenssivedet pois kojeiden kohdalta. Muuntamoiden katto on vain muuntajatilan kohdalta avattava, jolloin muuntaja vaihto voidaan suorittaa turvallisesti kokoomakiskon ollessa jännitteinen. Muuntamoiden nurkissa on korkeudensäätöjalat vakiovarusteena.

RMU muuntamot

UTU Oy:n muuntamorakenteeseen voidaan sovittaa eurooppalaisten valmistajien ring-main-unit kojeistot, jotka voidaan varustaa mm. automaatiolla, mittakentillä, katkaisijan pikajälleenkytkentäkyvyllä ja vianpaikannuksella. Myös ilmaeristeinen RMU-kojeistolla varustettu muuntamo löytyy valikoimastamme.

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

UTU

Näistä tuotteista vastaa:

Kari Tuominen

Kari Tuominen

Myyntipäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 40 669 5041
Puistomuuntamot, erikoismuuntamot ja valokaarisuojat

Lähetä viesti, Kari vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.