Muuntamot

Muuntamoiden huolto ja palvelut

Muuntamoiden huoltopalvelut

UTU Oy:llä on mahdollisuus lähettää nopealla varoitusajalla kentälle useampi kokenut muuntamoiden huoltotiimi. Kokeneimmat asentajamme ovat toimineet näissä tehtävissä jo yli kymmenen vuoden ajan. Huoltotiimimme palvelee asiakkaitamme tarvittaessa 24/7 sopimuksen mukaan.

 

Muuntamoiden etäkunnonvalvonta - UTU Vahti

UTU on kehittänyt muuntamoihin etäkunnonvalvontapalvelun UTU Vahdin, jolla muuntamon pääkomponenttien, esim. muuntajien, erottimien ja kaapelipäätteiden teknistä kuntoa ja muuntamon olosuhdestatusta kuten lämpötilaa, kosteutta, kolhuja ja kulunvalvontaa voidaan valvoa etänä mobiiliportaalin kautta. Muuntamosta lähtevä kunnonvalvontadata on mahdollista lähettää verkkoyhtiön valvomoon ja/tai UTUn huoltohenkilökunnan valvottavaksi.

Kehittämällämme UTU Vahti -palvelutuotteella seurataan muuntamokannan teknistä kuntoa ja pyritään normaalista poikkeavien signaaliarvojen avulla löytämään muuntamokomponentin vikaantuminen ennen kuin varsinainen peruuttamaton vika ja siitä koituvat keskeytys- ja korjauskustannukset realisoituvat.

Näytä tuotteet Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?

Kysy lisää myynnistämme.
 

Näistä tuotteista vastaa:

Kari Tuominen

Kari Tuominen

Myyntipäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 40 669 5041
Puistomuuntamot, erikoismuuntamot ja valokaarisuojat

Lähetä viesti, Kari vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.