Ritar Power

Ritar on perustettu toukokuussa 2002. Muutamassa vuodessa siitä on tullut nopeasti yksi Kiinan johtavista happopohjaisten akkujen ja teholähteiden massatuottajista Kiinassa. Nykyään yriteyksellä on 19 tuotantolinjaa ja kolme tuotantolaitosta Shenzhenissä, Shanghaissa ja Hengyangissa. Hengyangin tehdas valmistaa lyijylevyjä Ritar Powerin tarpeisiin. Yritys myy akkuja yli 800:lle asiakkaalle yli 81:ssä eri maassa.

Yhtiö on kehittänyt omia menetelmiä, jotka mahdollistavat sille akkujen valmistuksen laatutasolla joka on verrannollinen kansainvälisiin valmistajiin verrattuna kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi se on yksi harvoista lyijyakkuvalmistajista, jotka tuottavat ympäristöystävällisiä lyijyakkuja ilman kadmiumia.

Vuonna 2006, Ritar lanseerasi oman nanogelakun, joka suunniteltiin hyödyntäen kolloiditeknologiaa uusiutuvan energian, erityisesti aurinko- ja tuulisähkö, varastointiin. Nanogeeliakkuja käytetään laajasti vaihtoehtoisien energiamuotojen varastointiin sovelluksista kuten aurinkokäyttöinen katuvalaistus, liikennevalot, moottoriteiden SOS-hätäpuhelinjärjestelmä ja asuinkiinteistöjen valaistus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.