Utun tehtaalla laadunvalvontaa

Laatupolitiikka

UTU Oy:n liiketoiminta-ajatus on kehittää, valmistaa ja tuoda markkinoille energiatehokkaita ja korkealaatuisia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähkö- ja energia-alan tarpeisiin. Laaja asiakaskuntamme tarjoaa poikkeuksellisen näkemyksen ja kontaktipinnan sähkö- ja energia-alaan sekä mahdollisuuden asiakkaidemme liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen. Laadukas ja kattava tuotevalikoima, syvällinen asiakasymmärrys sekä UTUn luotettava ja joustava toiminta luovat UTU:n kilpailuedun.

UTUn strategisena tavoitteena on markkinakasvua voimakkaampi kasvu, vahva kilpailuasema ja aktiivinen uusien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntäminen. Nämä tavoitteet vaativat samanaikaisesti nykyisten toimintojen jatkuvaa parantamista, korkeaa toiminnan laatua ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämistä. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat liiketoiminnan pitkäjänteisen kehittämisen ja menestyksen edellytyksiä.

UTU Oy:n toiminta kuvataan ISO 9001:2015 mukaisessa johtamisjärjestelmässä, jonka jatkuvaan kehittämiseen olemme sitoutuneet. Johtamisjärjestelmä muodostaa käytännönläheisen ja toimivan yrityksen toimintaa ohjaavan rungon. Yrityksen johto valvoo jatkuvasti vaatimusten toteutumista operatiivisessa toiminnassa. Tämä antaa vahvan perustan laatutavoitteiden asettamiseen. Laatupolitiikka ja -tavoitteet tarkistetaan vuosittain johdon katselmuksissa.

UTU:n henkilökunta on ammattitaitoista. UTU:lainen on yksilötasolla tietoinen ja vastuussa oman työnsä laadusta ja toimintansa vaikutuksesta koko yrityksen menestykseen.

Johto ja esimiehet näyttävät omalla toiminnallaan esimerkkiä, ja johtaminen on selkeää sekä kannustavaa. Yrityksen johto ja henkilökunta ovat sitoutuneet yrityksen arvoihin (asiakasymmärrys, yhteistyö, uudistuminen ja vahva suoritus), vaatimusten täyttämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä yrityksen kehittämiseen.

Ympäristönäkökohdat huomioimme tuotteiden kehityksessä, materiaaleissa ja valmistuksessa sekä operatiivisessa toiminnassa. Tavoitteenamme on, että tuotteidemme käyttö mahdollistaa energiatehokkaiden ratkaisujen yleistymisen ja yhteiskunnan kestävän kehityksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.