UTU brändi

Uusi tunnus ja yritystarina kertovat olennaisen

Yksi mies, vahvat naiset. Näkemys ja sinnikkyys. Sadan vuoden aikana UTU on kehittynyt yhden miehen yrityksestä kansallisesti merkittäväksi perheyritykseksi. Tämä kertoo taidosta löytää ja luoda ratkaisuja muuttuvan maailman tarpeisiin yli sukupolvien.

Työmme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat teknologiset ratkaisut sekä toimittaa niiden toteuttamiseksi tarvittavat osat. Kokemuksemme, osaamisemme ja verkostomme hyödyntäminen tarjoaa asiakkaillemme tukevan perustan toimia ja kehittyä. Oma tuotantomme yhdistettynä kansainvälisten kumppaneidemme tarjoamaan takaa, että käytössä on aina alan viimeisin teknologia ja tietotaito.

UTU osaa ja tekee –yhdessä kumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visio ja missio tarkentavat tavoitteitamme

 

UTU-brändin keskeisin viestinnällinen elementti, kehä, kuvaa osaamisen ja tekemisen monimuotoisuutta. Symbolisesti se syventää asiakaslupauksen viestiä ja avaa toiminnan ydintä.

Elementti on työkalu, jonka rooli on toimia yrityskuvaa rikastuttavana, tunnettuutta lisäävänä ja mielenkiintoa herättävänä tekijänä.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.