Osaa ja tekee.

Me olemme UTU

Kehittyvä perheyhtiö UTU on kuulunut jo lähes vuosisadan suomalaisen sähköalan osaajiin. Toimitamme laadukkaita sähkötuotteita rakentamisen, sähkönsiirron ja teollisuuden tarpeisiin. Tänä päivänä meitä ammattitaitoisia utulaisia on noin 150 ja työskentelemme Suomessa kuudella paikkakunnalla: Vantaalla, Ulvilassa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 34 M€.

Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö UTU

Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Valmistamme ja myymme sähkökeskuksia ja -kojeistoja, sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä. Meillä on tytäryhtiöt Virossa, Latviassa ja Liettuassa.
Uusin liiketoiminta-alueemme, UTU Automation Oy toimittaa maineikkaiden päämiesten moottorikäyttöjä ja ohjelmoitavia logiikoita sekä käyttöliittymiä ja niiden muodostamia automaation kokonaisratkaisuja.

Laadukasta työtä pitkäjänteisesti

Teemme asiakkaiden kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Ensiluokkainen laatu ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ovat olleet kautta aikojen tärkeitä asioita UTU:lle. Osaava henkilökuntamme auttaa parhaiden, taloudellisesti kestävien sähköteknisten ratkaisujen löytämisessä. Käytämme valmistuksessa parhaita raaka-aineita ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja.
Sopivan kokoisena, kasvollisena kumppanina toimimme joustavasti ja luotettavasti.

UTU Oy:n myynnin operatiivinen toiminta jakautuu kolmeen osaan:

Urakoitsijaliiketoiminta: sähkökeskukset, asennustarvikkeet ja komponentit
Suunnittelemme ja valmistamme Ulvilan tehtaalla laadukkaita ja luotettavia sähkökeskuksia asunto- ja kiinteistörakentamiseen. Varastoimme ja markkinoimme vahvojen yhteistyökumppaneiden asennustarvikkeita sekä sähköteknisiä komponentteja ja ratkaisuja. Panostamme asiakkaiden koulutukseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun.

Teollisuus & Energia: Sähkönjakelun ja sähköverkkojen solmupisteiden tuotteet
Tuotteemme ovat avainasemassa sähköenergian jakelussa. Pitkän kokemuksen, oman suunnitteluosaamisen, aktiivisen tuotekehityksen sekä hyväksyttyjen tyyppitestausten ansiosta UTU-kojeistot ovat turvallisia ja niiden käytettävyys on hyvä. Kaikki tuotteemme valmistetaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti.

Automaatiotuotteiden myynti (UTU Automation Oy)
Edustamme Suomessa maineikkaiden päämiesten tuotteita, ja toteutamme yhteistyössä kumppaneiden kanssa asiakaskohtaisia sovelluksia. Myyntimme palvelee koko Suomen alueella.   
 

UTU kiinnostava työnantaja 
Sähköalan ehdoton ammattilainen tai nouseva kyky - heräsikö kiinnostuksesi olla osa UTU:n osaavaa tiimiä? Jätä avoin hakemuksesi avautuviin työ- ja harjoittelupaikkoihin verkkolomakkeella. 
>> UTU - työpaikanhakulomake

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.