Manufaktur Edition - poikkeuksellista designia pienissä erissä

8.3.2019

Hager manufaktur edition kollaari valikoimasta
Parempi asuminen ei ole vain sisustamista, vaan myös valaistuksella on merkitystä. Hagerin räätälöidysti valmistetuilla kytkimillä ja pistorasioilla saat toteutettua erikoisetkin toiveet oikeassa valossa. Vaihtoehtoja löytyy retro-lookista tai kiiltävistä pinnoista, mineraaliväreistä tai epätavallisista materiaaleista, kuten kupari ja messinki. Uusi Manufaktur Edition -julkaisu esittelee valikoimaamme lisättyjä ekslusiivisia, pienerissä valmistettavia asennuskalusteratkaisuja. Jännittävä silmille ja sormenpäille. Monipuolinen muodoiltaan ja toiminnoiltaan. Täydellinen uusille rakennuksille ja saneerausprojekteihin.

Berker R.1 kupari, harjattu -
Jalometallien loistokas paluu

Kupari on trendi - ei ainoastaan huonekaluissa ja lampuissa, vaan myös valokatkaisijoissa ja pistorasioissa. Uudella Manufaktur Edition -kokoelman Berker R.1 harjatulla kuparipinnalla annat jokaiselle asuintilalle erityisen kosketuksen. Peitelevyjen kuparipinta on suojattu pinnan hapettumista estävällä erikoispinnoitteella. Näin tämä puolijalometallinen kupari muuttuu ajan hammasta paremmin kestäväksi jalometalliksi. Epätavallisen elävä idea retro-suunnitteluun tuo uusia vivahteita uudisrakentamiseen ja remontointiin. Tätä tukee vielä se, että uusien kytkinten ja pistorasioiden lisäksi voit yhdistää asennuksiin kaikki Berker R. -ohjelman ohjauskalustetoiminnot.

Manufaktur Edition kupari harjattu R.1 Hager
Manufaktur Edition kuparilamput huonetilassa Hager

 

Mineraalivärit Berker Q.7 -sarjaan 
Laaja valikoima pehmeitä sävyjä

Asuintilojen pastellivärit eivät ole enää eksoottisia. "Kevyt vallankumous asuntojen värimaailmassa" tulee yhä yleisemmäksi lähivuosina. Manufaktur Edition on ammentanut tästä trendistä Berker Q.7 -sarjaan: kahdeksan kaunista mineraaliväriä, jotka tuovat raikkaita tuulia seinäpintojen sisustukseen. Pastellinvärinväristen seinien värit ja vastaavat kalusteet luovat tilaan harmoonisen pehmeän tunnelman. Toiminnot ovat myös harmoniassa tunnelman kanssa. Uusin minevärisiin peitelevyihin voidaan yhdistää kattavasti Q-sarjan kalustetoiminnot noin 250 toiminnon joukosta.

Q.7 hiekanruskea
berker Q.7 ruusukvartsi Hager
Berker Q.7 kivensininen
Berker Q.7 kuukivensininen Hager
Berker Q.7 basaltinvihreä Hager
Berker Q.7 kivenharmaa Hager
Berker Q.7 mineraaliminttu Hager
Berker Q.7 simpukka Hager

 

 

 

 

Berker R.3 ruostumaton teräs matta –
Jokainen kytkin ainutlaatuinen

Pidätkö tyylikäästä muotoilusta ja ylellisessä sisustuksessa? Uuden uuden Berker R.3 mustakromatun ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaihtoehdon kanssa vaihdat yksilöllisyyteen. Jokainen valokytkin ja jokainen pistorasia ovat aidosti yksilöllisiä: kaikkien peitelevyjen mattakromaus tehdään erikseen käsityönä Manufaktur-ratkaisujen perinteitä kunnioittaen. Tuloksena on huomaamattoman epäsäännöllinen ulkoasu, joka antaa kullekin kytkimelle ainutlaatuisen luonteen. Uuden Berker R.3 -sarjan korkeakiiltoisen designin "hohto" on korvattu nostalgisen käytännöllisellä ulkonäöllä. Ihanteellinen epätavallisille sisustusideoille retro-, etno- tai teollisuushenkisiin suunnnittelukohteisiin.

Manufaktur Edition R.3 rosteri matta Hager
Manufaktur Edition teollinen look keittiö Hager

 

Berker Serie 1930 –
Kiertokytkimet mattamustana, nostalgiaa softtouch-pinnalla

Palaa ajassa taaksepäin, ilman että menetät teknisiä edistysaskeleita. Berker Serie 1930 ei ainoastaan näytä hyviltä vanhoilta ajoilta, se myös tuntuu siltä. Softtouch-pinta on valmistettu erikoismateriaalista, joka antaa jokaiselle kiertokytkimelle lämpimän ja samettisen tuntuman. Niille, joille Retro-look tuo kotoisan tunteen tai niille, jotka haluvat tuoda moderniin asuintilaan nostalgisen vivahteen, Manufaktur Editionin Berker Serie 1930 -sarjan kytkimet ja pistorasiat ovat oikea ratkaisu.

Berker Serie 1930 huoneistonäkymä Hager
Manufaktur Edition Berker Serie 1930 softtouch Hager

 

 

Berker K.5 kiillotetusta messingistä –
Puhdasta ilmaisukykyä seinillä

Pelkän kopioinnin sijaan olemme sekoittaneet sinkkiä seokseen. Tuloksena on uusi, muista edukseen erottuva Berker K.5 kiillotetusta messingistä. Ja niin sen on haluttukin. Tämän asennuskalustesarjan haluava hakee kytkimiltä ja pistorasioilta ilmeikkyyttä. Tämä sarja toimii parhaiten suurikontrastisilla betoni-, puu- tai kiviseinillä. Uuden Berker K.5 -sarjan ulkoasu osuu hyvin voimissaan oleviin trendeihin - mikä näkyy sisustussuunnittelun nykyisissä retro-suuntauksissa ja Hagerin Manufaktur -räätälöintipalvelun epätavallisten pintamateriaaliratkaisujen kasvavassa kysynnässä.

Manufaktur Edition kiillotettu messinki K.5 kytkin Hager
Hager Manufaktur Edition takkanäkymä

 

Vielä poikkeuksellisempia toiveita?
Hagerin Manufaktur valmistaa ne sinulle!

Uusi Manufaktur Edition -valikoima on vain pieni osa siitä mitä Hagerin Manufaktur-palvelu  pystyy tekemään. Toiveiden ja tarpeiden mukaan olemme iloisia voidessamme toteuttaa vielä epätavallisempia ideoita, jotka poikkeavat Manufaktur Edition -sarjasta. Berker-asennuskalusteiden väri, muoto, materiaali ja tuntuma voidaan suunnitella yksilöllisesti asiakkaidemme toiveiden mukaan. Vain yksi kohta näille kaikille kytkimille on samaa: ne ovat teknisesti korkealuokkaisia ja ammattitaidolla Hagerin valmistamia.

Manufaktur -räätälöintiratkaisut Hager

 

Lue lisää Manufaktur Edition -valikoimasta

kansilehti Manufaktur Edition -esite

Berker-asennuskalusteet 2019 -esite
Innovaatio ja räätälöinti
(18FI0167IMC)

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.