LED-valonheittimet optimaaliseen valaistukseen

12.11.2019

LED-valonheittimet omakotitalon seinällä Hager
Oli sitten kyse kodista tai liikekiinteistöstä tarveperusteisella valaistuksella voidaan säästää runsaasti energiaa. Hagerin uudistunut liiketunnistimilla varustettujen LED-valonheittimien valikoima mahdollistaa sinulle energiatehokkaan ratkaisun. Energiansäästön lisäksi automaattinen ohjaus tuo mukanaan turvaa ja mukavuutta. Tarjoamme käyttöösi valikoiman LED-valonheittimiä, josta voit valita kuhunkin projektiin sopivimmat tuotteet 19 eri vaihtoehdosta. Valitset vain kooltaan, väriltään, teholtaan ja tunnistintoiminnoltaan oikean tuotteen. Nyt valonheittimiä on saatavilla myös ilman liiketunnistintoimintoa. Näitä tuotteita ohjaat perinteisillä kytkimillä, kellokytkimillä tai erillisillä liiketunnistimilla, mikäli haluat ohjata suuremman määrän valonheittimiä päälle yhdellä kertaa.

LED-valonheittimet -
mukavutta ja muunneltavuutta

LED-valonheitin 12W liiketunnistimella Hager

Valonheitinvalikoimamme mahdollistaa erityyppisten ulkoalueiden valaistuksen. Ne soveltuvat erityisen hyvin sisäänkäyntien, pihateiden, terassien, puutarhan tai pysäköintialueiden- ja katosten valaistusratkaisuksi. Tiiveysluokaltaan IP55 olevat valonheittimet on varustettu häikäisyä estävällä heijastimella, joka jakaa valon tasaisesti laajalle alalle. Valopaneelin tuottama valo on pimeässä näkemistä hyvin auttavaa värilämpötilaltaan 4000K valkoista valoa.

Automaattisen ohjauksen lisäksi valonheittimiä voidaan pakko-ohjata niiden syöttöpuolelle kytketyn ohjauskytkimen avulla. Valonheittimien asennettavuuteen on kiinnitetty myös erityistä huomiota. Kiinnitys ja kytkentätyö onnistuu helposti valaisinrunkoon pikakiinnitettävän asennusalustan avulla. Kiinnität ja kytket alustan. Sitten työnnät valaisinosan kiinni alustaan ja kiristät alapuolen tippusuojatun varmistusruuvin kiinni - asennus on valmis käyttöön!

 

Tustustu tarkemmin uudistuneeseen valonheitinvalikoimaamme:

e-luettelo: LED-valonheittimet liiketunnistimella ja ilman IP55

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.