LARA-lattiarasiaperhe on laajentunut uusilla toiminnoilla

8.1.2019

Toimistoympäristö-lattiajakelu-Hager
Lattiarasioita ja lattiapistorasioita käytetään yhä enenevässä määrin myymälöiden, toimistojen, hotellien aulatilojen, koulujen ja ravintoloiden lattiajakeluun. Asiakkaittemme tarpeet huomioiden, hyvän suosion saavuttanutta Hagerin LARA-lattiarasiaperhettä on laajennettu uusilla tuotteilla. Niiden avulla LARA-tuotteita voidaan asentaa entistäkin monipuolisemmin erilaisiin asennuskohteisiin.

Lattiapistorasia LARA2 tuostumaton teräs Hager
Lattiarasiapakkaukset 2-osaisella pistorasialla

Nykyisten lattiapistorasiakäyttöön soveltuvien LARA1-tuotteiden rinnalle valikoimaan on lisätty LARA2-lattiarasiapakkaukset ruostumattoman teräksen ja pronssin värisillä kansilla. 2-osaisen pistorasialla varustetun rasiakannen lisäksi rasiapakkaukset sisältävät läpilyöntiaihioilla varustetun valurasian, valurasian suojakannen valuaikaista suojausta varten ja kiinnitysruuvit rasiakannen kiinnittämiseksi valurasiaan. 60 mm minimiupotussyvyyden ja tyylikkään ulkonäön ansiosta uudet LARA2-rasiat soveltuvat erinomaisesti hotellien, konttorien ja myymälöiden lattiapistorasioiksi erilaisten siirrettävien kalusteiden ja esittelyständien sähkönsyöttöön.

Uudet LARA2-lattiarasiapakkaukset tuotevalikoimassamme:

Snro

Tyyppi

Tuote

14 614 28

LARA2NE

Lattiarasiapakkaus FE 2xPR RST

14 614 29

LARA2NP

Lattiarasiapakkaus FE 2xPR pronssi

 

Täytepala lattiarasialle LARA6FE Hager
Teräskantiset täytepalat kasettityyppisille lattiarasiakansille

Suurempiin kalustustarpeisiin tarkoitettujen LARA6- ja LARA12-lattiarasiapakkausten lisätarvikevalikoimaan on lisätty teräskantisille rasioille tarkoitetut täytepalapakkaukset. Täytepalapakkaus sisältää muotoon leikatun 19 mm paksun MDF-levypalan ja 2 mm vahvuisen metallisen kansilevyn ruostumattomasta teräksestä ja sillä voidaan korvata lattiarasiakannen päälle asennettava lattiapinnoite. Täytepala liimataan lattiarasiakannen lattiapinnoitesyvennykseen käyttöön soveltuvalla liimalla. Vakiomittaisena täytepala on nopea ja helppo asentaa. Täytepala luo lattiarasiakannen päälle yhtenäisen ja kulutusta hyvin kestävän pinnan. Siksi se soveltuu käyttöön erityisesi kauppakeskusten ja muiden vastaavien rakennusten käytävätilojen lattiarasia-asennuksissa.

 

Uudet LARA-täytepalat tuotevalikoimassamme:

Snro

Tyyppi

Tuote

14 613 57

LARAT6FE

Täytepala rasialle LARA6FE MDF/RST

14 613 58

LARAT12FE

Täytepala rasialle LARA12FE MDF/RST

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.