TS Sensor -konfiguraattori

TS Sensor -painike konfiguroituna yksilöllisillä symboleilla ja merkinnöilläHELPOSTI YKSILÖLLISTÄ - TS SENSOR -PAINIKKEILLA
Berker TS Sensor -sarjan merkintäkonsepti edellyttää että toiminnot ja niiden määritelmät tarkasti hyvissä ajoin. Myöhemmät muutokset eivät ole mahdollisia.

Halutut merkinnät ja symbolielementit valitaan aina Berker Online -konfiguraattoria käyttämällä, jossa voit määrittää merkinnät ja symbolit jokaiselle painikkeelle ja valita vastaavat merkintäkilvet. Tilaukset tehdään normaalisti tukkuliikkeen kautta.

Uuden Berker TS Sensor -merkintäohelmiston avulla personoitujen Berker TS Sensor -kalusteiden suunnittelu on erittäin helppoa:

Vaihe 1: Rekisteröidy ja määritä käyttäjätili
Vaihe 2: Valitse perustiedot (painikkeet, väri ja fontin koko)
Vaihe 3: Aseta symbolit ja syötä tekstit
Vaihe 4: Tallenna suunnitelmasi
Vaihe 5: Lähetä suunnitelmasi (halutessasi, voit esitellä suunnitelmasi muille lähettällä suunniltemasta sähköpostilinkin)
Vaihe 6: Tilaustietojen luonti (vastaanotat yksilöllisen tilausnumeron)
Vaihe 7: Tämän yksilöllisen tilausnumeron avulla voit tilata personoidun Berker TS Sensor -painikkeesi tukkuriltasi.

Toimitusajat:
Toimitusaika vahvistetaan tilauskohtaisesti.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan että nämä tuotteet ovat erikoistuotantoa jotka valmistetaan sinua varten. Tästä johtuen niiden palautus tai vaihto ei ole mahdollista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.