Ohjelmisto cronotec-kellokytkimille

Visuaalisuutta ja joustavuutta kellokytkinten ohjelmointiin
Jo on korkea aika: Hagerin kellokytkinten ohjelmointiin tarkoitettu ohjelmisto mahdollistaa kellokytkinten selkeän ja vaivattoman ohjelmoinnin.

PC-ohjelmisto EG003 kellokytkinten ohjelmointiin käyttäjäysvällisen käyttöliittymän kautta, teitpä uutta ohjelmaa tai muutoksia jo tehtyyn ohjelmaan:

 

EG-ohjelmointiohjelmanäkymä cronotec-kellojen ohjelmointiin
1. Valitse tehtävä toiminto
2. Aseta aika
3. Valitse halutut päivät, vahvista valinnat
4. Kellokytkimesi ohjelma on valmis siirrettäväksi kellolle!

 

 

Kaksoisklikkaamalla ohjelma-askeliä päset muuttamaan aikoja ja päiviä. Grafiikka, käyttöpainikkeet värit mahdollistavat tehokkaan ja mukavan työskentelyn. Toiminnot, kuten kohdetietojen syöttö tai dokumenttien tulostus keskuksen, ovat käytännöllisiä työkaluja sinun ja asiakkaasi eduksi.

Luotujen ohjelmien tallennus kohdetietoineen mahdollistaa tietenkin myös niiden avaamisen, muutokset ja kopioinnin asiakaskohtaisiin projekteihin. Riippuen kellokytkimistä, niissä voidaan käyttää kytkentätoiminnon lisäksi muita lisätoimintoja, kuten lomatoiminto, pulssiohjaus, aliohjelmat tai vuosiohjelmat. Luotu ohjelma tallennetaan muistiavaimelle USB-adapterin kautta tai luetaan sieltä. Tämä tuo joustavuutta ohjelmointiin toimistokohteissa, kun muistiavain voidaan antaa suoraan asiakkaalle.

Ladattavat tiedostot
Otsikko Päivitetty Tyyppi Koko
EG003 -ohjelmisto ver 1.6.8 FI (EG003U) 13.5.2013 ZIP 31,4 MB
EG003 -ohjelmisto ver 2.0.1 FI (EG003G) 31.5.2015 EXE 39,3 MB

 

cronotec-kellokytkinten ohjelmointiin tarkoitetussa PC-ohjelmistossa EG003 on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ohjelmien valintaan ja muutosiin. Huomioi, että:
OK-ikoni Ohjelmistoversio 1.6.8 on yhteensopiva kaikkien PC-laitteiden kanssa, joissa on Windows 7, Vista, XP, 2000 tai Windows 98SE -käyttöjärjestelmä asennettuna, ohjelmistoversio 2.0.1 on yhteensopiva Windows 8, 8.1 ja 10 asti.
OK-ikoni Prosessorivaatimukset:
- Minimi 1 GHz ja 512 MB RAM
- Suositus 2 GHz ja 1024 MB RAM
OK-ikoni Asennus tarvitsee 50 MB vapaata tallennustilaa.


 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.