Hager Mood App

Hager Mood App
kellokytkinten asennukseen ja ohjelmointiin

Uuden Hager Mood -sovelluksen avulla voit ohjelmoida Hager-kellokytkimet (EGNxx) nopeasti ja turvallisesti Bluetooth 4.2 -yhteyden kautta. Kellokytkinten aikaohjelmat voidaan määrittää ennen varsinaista asennusta asennuspaikan ulkopuolella. Sen jälkeen kellokytkin voidaan ottaa heti käyttöön asennuksen jälkeen.

Hager mood yhteys asennukseen
Hager mood bluetooth-toiminto
Hager mood määritä asennus
Hager mood tee ohjelmia vapaasti

 

Yksinkertaisen ohjelmoinnin neljä vaihetta

1. YhdistäValitse haluttu kellokytkin ja yhdistä se Bluetoothin avulla

Yhtä helppoa kuin autossa. Etsi kellokytkin sovelluksessa ja luo siihen yhteys Bluetoothin avulla. Etäisyys päätelaitteen ja kellokytkimen välillä saa olla maksimissaan 10 metriä.

2. Ohjelmoi - Luo haluttu aikaohjelma

Aseta seuraavassa vaiheessa haluamasi kytkentäkanava ja kellonaika minuutin tarkkuudella. Määritä päälle- ja poiskytkentäajat, päivät jolloin kytkentää tehdään, sekä poissaolojaksot ja prioriteetit. Kellokytkimissä on käytettävissä 1 - 20 ohjelmaa sisältäen 56 - 400 ohjelma-askelta.

3. Synkronoi - Synkronoi ohjelmat kellokytkimen kanssa

Halutessasi siirtää päätelaitteella luodut ohjelmat kellokytkimelle, tee niiden välillä synkronisointi. Laitteiden tulee olla keskenään Bluetooth-kantaman sisällä (maks.10 m) tämän prosessin aikana. Synkronointi siirtää kaikki kytkentäohjelmat ja ajastukset turvallisesti perille.

4. Siirrä - Välitä tiedot myhager-palvelun avulla

Ohjelmoinnin jälkeen, ohjelma voidaan halutessaan tallentaa myHager-palveluun ja jakaa kollegoiden kanssa. Projektin luovutus loppuasiakkaalle tehdään myös myhager-palvelussa. Luovutuksen jälkeen asentajalla ei ole enää hallintaa projektiin. Sen jälkeen loppukäyttäjä voi myöntää käyttöoikeuksia, jonka jälkeen ohjelmien muokkaukset ovat taas mahdollisia.

 

Lataa veloituksetta

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.