domovea ohjaukset pädillä sisätiloissa Hager

domovea client & pilot App

Uusi domovea yhdistää yhdellä laitteella toisiinsa easy tai KNX-asennuksen, lukuisat IoT -tuotteet kuten Sonos ja Philips Hue sekä ääniohjauspalvelut esimerkiksi Google Assistant. Saa täyden hallinnan koko kiinteistöön - mistä ja milloin tahansa. domovea on kehitetty käytettäväksi ensisijaisesti asuntojen ja pienliiketilojen kuten ravintolat ja toimistot, ohjauksiin ja visualisointiin.

App domovea (Client)

ikoni domovea client app

domovea client  App tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin easy tai KNX-järjestelmän ominaisuuksiin (missä ikinä oletkin) ja sitä voidaan käyttää sekä paikallisesti että Internet-yhteyden päästä. Käyttäjällä on mahdollisuus asettaa erilaisia aloitussivuja sen mukaan onko yhteys otettu paikallisesti tai etänä. Tämä siksi, että ollessasi kotona, haluat todennäköisemmin ohjata joitakin valaistuspisteitä tai aktivoida tilanteita. Kun taas matkalla lämpötilojen seuranta ja tiedot ovat todennäköisesti tärkeämpiä.

App domovea Pilot

ikoni domovea pilot sovellus

Hager Pilot -sovelluksen avulla voit käyttöönottaa sekä easy-järjestelmän että domovean. Tabletin tai tietokoneen avulla asennuksen määrrittelyt ja hallinta on erityisen helppoa. Sovelluksessa voit ladata, paikantaa ja nimetä easy-tuotteita ja tehdä kaikki asettelut domoveaan ja siihen liitettyihin IoT-toimintoihin.

domovea Server

Visualisointipalvelin moduulikoossa. Siitä on saatavana kaksi eri versiota, Basic ja Expert. Palvelimen saat päivitettyä suoraan verkossa tai USB-liitynnän kautta, jos sinulla ei ole Internet-yhteyttä käytettävissä.

Intuitiivinen käyttöliittymä näyttöä ja ohjauksia varten:

  • Valaistus
  • Verhot / markiisit
  • Lämmityksen ohjaus
  • IP-kameroiden liitäntä
  • Ulkoisten IoT-tuotteiden yhdistys Sonos ja Philips Hue ym.

Lue lisää domovea-serveristä osoitteessa www.utu.eu/domovea.
 

Linkkejä domovea sovelluksiin:

iOS

Android

Apple appstore kuvake
Google play store kuvake
Lataa domovea client Lataa domovea client
Lataa domovea pilot Lataa domovea pilot

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.