Komponentit

Ohjauskytkimet

Ohjaus-, mittaus-, kuorma- ja mittarointipiirien kytkentään
Ohjauskytkinvaloikoimastamme löydät kattavasti kuormitus-, ohjaus- ja instrumentointipiirien käyttöön ja kytkentään soveltuvat väännin ja vipumalliset ohjauskytkimet. Nokkakytkinmallisten ohjauskytkinten valikoimasta löydät monipuolisesti tuotteet kansi-, pohja-, kojerasia ja DIN-asennukseen sekä koteloituna nimellisvirta-alueella 10 - 315A. Pystymme toimittamaan myös asiakkaan tarpeiden mukaan valmistetut ja räätälöidyt nokkakytkimet 20 ja 25A nimellisvirroilla. Niissä asiakas voi vapaasti määrittää kytkentätoiminnon ja kilpien kaiverrukset. Vipumallisien moduulikytkinten valikoimastä löydät vastaavasti ohjaus- ja verkonvaihtokytkentään soveltuvat tuotteet nimellisvirroilla 25 - 63A.

BenedictHagerSälzer

Näistä tuotteista vastaa:

Harri Päivärinta

Harri Päivärinta

Tuotepäällikkö
etunimi.sukunimi@utu.eu
+358 44 505 3531
Teollisuustuotteiden tuotetuki, myynti keskusvalmistajille ja teollisuusasiakkaille, aurinkosähköjärjestelmien myynti, sähköautojen latausratkaisut, tekninen tuki/tehoelektroniikan tuotteet

Lähetä viesti, Harri vastaa

Kun lähetät lomakkeen, tuoteasiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.