Komponentit

Sysäysreleet

Valaistuksen painikeohjauksiin
Sysäysreleet on suunniteltu ensisijaisesti valaistuksen painikkeilla tehtävään impulssiohjaukseen asuintaloissa, liikuntahalleissa, toimistoissa sekä muissa toimitiloissa. Ohjaukset voidaan toteuttaa paikallisohjauksina yksittäisissä huonetiloissa tai käytävätiloissa. Sen lisäksi sähkömekaanisilla sysäysreleillä toteutetuissa asennuksissa voit hyödyntää pakko-ohjausmoduuleita synkronoitujen alue- ja kokonaisohjausten tekemiseksi kerros- ja kiinteistötasolla. Elektronisilla sysäysreleillä käytössäsi on  hiljainen käyntiääni ja poikkeusolosuhteita kestävä ohjausmekaniikka. Hyödynnä nyt myös erikoistoimintona porrasvalo-ohjauksiin soveltuva viivetoiminto.

Sysäysreleet tai KNX tarpeiden mukaan
Vaatimustason noustessa ja yhdistettäessä valaistustoimintoja muihin kiinteistötoimintoihin tilanneohjaustyyppisesti, hyödynnä myös valikoimastamme löytyvät laajat ja monipuoliset KNX-kiinteistöohjausratkaisut.

ElkoEPHager

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.