Komponentit

Komponentit

Sähkökeskusten ja -kojeiden tulee olla toimivia ja turvallisia käyttää uudistuneen jakokeskusstandardin SFS-EN 61439 hengen mukaisesti. Tarjoammekin käyttöösi johtavien ja luotettavien tuotemerkkien  kattavan keskuskomponenttien, sulakkeiden ja koteloiden tuotevalikoiman. Niiden avulla rakennat asiakkaasi tarpeisiin pitkäikäiset sekä korkealuokkaista suojaa ja toimintavarmuutta tarjoavat keskusasennukset.  Käyttämällä tyyppitestattuja Hager-tuotteita kokonaisuutena, helpotat asennuksen lisäksi keskusten suunnittelua, asennusta sekä keskuksille tehtävää kappaletarkastusprosessia

BenedictCooper BussmElkoEPFrerGeisselHagerSälzerUTU

UTU kokonaisvaltainen komponenttitoimittaja

Tarjoamme käyttöösi yhden markkinoiden laajimmista ja luotetuimmista tuotevalikoimista keskusrakentamisen, sähköurakoinnin ja OEM-laitteita valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Kotelot, johdonsuojat, vikavirtasuojat, sulakkeet ja erilaiset ohjaus- ja merkinantokojeet kattavat hyvin asuin- ja liikekiinteistörakentamisen tarpeet mutta soveltuvat myös teollisuuden vaativampiin asnnusympäristöihin.

 

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.